Гороскоп

Овен. Тиждень буде сприятливим для початку нових ділових проектів. Проявіть властиву вам сумлінність і пунктуальність, зверніть увагу на дрібниці, і вам не доведеться виправляти свої помилки, їх просто не буде. Постарайтеся менше критикувати колег по роботі, пам’ятайте, мовчання – золото, вони і так все зрозуміють. У середу і в п’ятницю ви можете розраховувати тільки на власні сили, друзі не завжди зможуть вам допомогти.

Тілець. Спробуйте зосередитися на поточних справах. Саме від цього буде залежати ваша успішність найближчим часом. Навіть якщо вам не дуже подобається нинішнє місце роботи, не поспішайте шукати нову сферу докладання своїх трудових ресурсів. Ділові знайомства нині будуть на рідкість конструктивні, корисні і приємні. Постарайтеся їх не уникати.

Близнюки. Початок тижня принесе святковий настрій, але зажадає неабияк потрудитися. Для реалізації наміченого на період з вівторка по четвер проявіть більше творчості, мисліть нестандартно. У середу і четвер придивіться до «підводних течій» на роботі, щоб не опинитися в стороні від найважливіших подій. У вихідні займіться особистим життям, зірки обіцяють вам щось романтичне.

Рак. Удача може виявитися на вашому боці, однак вам необхідно реалістично подивитися на деякі речі, і прийняти іноді навіть не зовсім приємні для вас рішення. Деякі люди з вашого оточення нарешті покажуть свої справжні обличчя, що буде вельми цікавим видовищем. Крім того, така відвертість дозволить вам розібратися, хто вам ворог, а хто друг. Гарний тиждень для просування вгору по службових сходах. Тиждень сприяє укладанню контрактів. Починаючи з п’ятниці, проявіть ініціативу і підприємливість в чомусь новому, хоча це схвалять далеко не всі.

Лев. Прагнення до самовдосконалення, під знаком якого повинен пройти цей тиждень, піде вам на користь. До його кінця ви станете дуже привабливою особистістю і просто ідеальним співрозмовником. Однак остерігайтеся помилкових авторитетів, поруч з вами може виявитися чарівна, але порожня людина або навіть обманщик. А ось до думки оточуючих все ж варто прислухатися, тільки в цьому випадку всі, починаючи з начальства і ділових партнерів, і закінчуючи близькими людьми, почнуть рахуватися з вами. Сприятливий час для вирішення житлових питань, які давно назріли.

Діва. Не варто витрачати надто багато часу на будівництво повітряних замків. Заняття приємне, але чим прекрасніші споруди, тим гірше розчарування від жорстокої дійсності. Набагато корисніше подбати про земне. Причому можна використовувати найрізноманітніші методи, в тому числі і інтриги, головне – увага до дрібниць і старанність в обмірковуванні дій. Бажано не показувати оточуючим своє нетерпіння, інакше всі справи можуть піти шкереберть. До кінця тижня ви здатні перевернути гори, показати себе в усій красі. Зростають ваш авторитет на роботі та вплив на близьких.

Терези. У вас є прекрасна можливість визначити перспективи й почати реалізовувати масштабні плани. Рекомендується проявити активність і наполегливість. У вівторок вас можуть порадувати довгоочікувані новини. В середині тижня покладайтеся на свої сили, але й від допомоги колег і друзів не відмовляйтеся. У п’ятницю можуть відбутися втішні події в особистому житті. Вихідні проведіть у колі сім’ї.

Скорпіон. Не сумнівайтеся, світ оцінить всі ваші таланти і здібності гідно. Домогтися визнання і поваги вам допоможуть творче мислення, коректність, терпіння і тактовність. У суботу особливо корисною буде прогулянка на свіжому повітрі, а також традиційні зимові забави: лижі, санки і ковзани. У неділю зосередьтеся на головному, інакше через другорядні дрібниці ви можете втратити золоту рибку.

Стрілець. На цьому тижні не рекомендується міняти звичну сферу діяльності. Якщо ви хочете просунутися службовими сходами, намагайтеся викладати свої думки гранично ясно і коротко. Знайомі можуть посвятити вас в таємниці свого особистого життя, але краще нікому більше про це не говорити, оскільки поширювані плітки можуть пошкодити вам. Середа – прекрасний день для примирення і відновлення дружніх зв’язків.

Козеріг. Не дозволяйте зловживати вашою сумлінністю. Не варто намагатися працювати за всіх і брати на себе всю відповідальність. У вівторок вірогідні деякі збої в планах, однак ви можете розраховувати на необхідну допомогу друзів. У четвер слід остерігатися надмірної імпульсивності в справах і потурання деяким своїм слабкостям. Будуть дуже своєчасними профілактичні заходи проти ліні, проявіть мудрість і співчуття по відношенню до оточуючих. Прагніть реалізувати все, що ви намітили, не зупиняйтеся на досягнутому.

Водолій. Не бійтеся нових починань, але при цьому змінюйте залежно від реальності свої сили, щоб не падати від виснаження вже до четверга. Занурюючись в роботу, не забувайте, що ще існують і інші життєві сфери, які можуть зажадати від вас пильної уваги. У другій половині тижня не виключена часткова зміна діяльності. Є небезпека застудитися. Їжте вітаміни. У четвер може прийти важлива інформація від вищестоящого начальства. У суботу небажано піддаватися зайвій метушні, інакше дорогоцінний час розтратите через дрібниці.

Риби. На цьому тижні ви зможете дізнатися багато нового від колег. В першій половині тижня вас чекає успіх у справах, варто задуматися про додаткову роботу, яка розширить ваші можливості в фінансовому плані. Але є небезпека переоцінити свою значимість, цей тиждень не надто підходить для того, щоб говорити про себе, з ким би ви не вели бесіду. У четвер будьте уважні при укладанні будь-яких договорів, навіть касові чеки краще перевірити ще раз. У суботу насолоджуйтеся спокоєм, затишком і тишею.

 


Повернутися
08.01.2018
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...