ГОРОСКОП

Овен 21 березня – 20 квітня
У цей період Овнам не рекомендується приступати до нових проектів. Краще довести до кінця і вдосконалити вже розпочаті справи, що неодмінно буде оцінено вашим керівництвом. Будинок на цьому тижні – ваша фортеця, і зараз, коли на роботі можливі невеликі сварки з колегами, ви особливо оціните це. Потерпіть трохи, у вихідні вам вдасться випустити пар на гучній вечірці, для якої варто поберегти сили.

Телець 21 квітня – 20 травня
На цьому тижні основним якістю Тельців буде практичність. Так що сміливо плануйте покупки, не побоюючись необдуманих вчинків і марнотратства. Можливо, в роботі і побуті це якість – те, чого вам не вистачало. Проте в любовних відносинах постарайтеся знайти місце романтики і ніжності, яких так чекає від вас близька людина.

Близнюки 21 травня – 21 червня
І в діловій, і в особистій сфері життя Близнюків зараз повністю залежить від настрою, який не відрізняється постійністю. Тому всі важливі зустрічі краще перенести на кінець тижня, а рішення давно назрілих сімейних проблем залишити на вихідні. До цього часу всі остаточно прийде в норму, і ви порадуєте оточуючих своїм спокоєм.

Рак 22 червня – 22 липня
На цьому тижні у Раків буде складатися враження, що ними намагаються маніпулювати близькі люди. Навіть якщо це так, не варто влаштовувати скандал. Можливо, їх мотиви і цілі зовсім не так погані. Спробуйте вирішити все мирно і просто поговорити з близькими, розібравшись в ситуації.

Лев 23 липня – 23 серпня
Леви – один з найромантичніших знаків. Тому не варто дивуватися, якщо на цьому тижні ви будете керуватися аж ніяк не здоровим глуздом, а своїми фантазіями. Але будьте обережні, хтось може скористатися вашою довірливістю. Особливо це стосується любовних відносин, де ваші мрії можуть виявитися куди краще об’єкта бажання.

Діва 24 серпня – 23 вересня
Діви вміють заробляти, але ще краще в них виходить витрачати. На цьому тижні, перш ніж купити яку-небудь річ, гарненько зважте всі «за» і «проти». Постарайтеся утриматися від непередбачених витрат, які можуть настільки вдарити по вашому бюджету, що від літнього відпочинку доведеться відмовитися. Вихідні проведіть у компанії подруг – спілкування з ними принесе справжнє задоволення!

Ваги 24 вересня – 23 жовтня
Від ваших взаємин з колегами і начальством буде залежати успіх нового проекту. Якщо вам вдасться створити гарну робочу атмосферу і уникнути конфліктів, це позитивно позначиться на вашому бізнесі. Наприкінці тижня варто зустрітися зі старшими родичами. Комусь із них зараз дуже важливо відчути вашу турботу.

Скорпіон 24 жовтня – 22 листопада
На цьому тижні всі думки Скорпіона будуть зайняті не роботою, а новими любовними відносинами, або мріями про них. У середині тижня виникнуть непередбачені обставини, тому намагайтеся особливо контролювати свої емоції і діяти раціонально. А у вихідні можете дати волю почуттям.

Стрілець 23 листопада – 21 грудня
Нерідко Стрільці діють імпульсивно, потураючи власним примхам. Часто це призводить до негативних наслідків, але зараз все рівно навпаки. Вам просто треба трохи розслабитися і займатися саме тим, чим хочеться. Це допоможе освіжитися, відволіктися від рутини та нудьги. А з наступного тижня ви повернетеся в бій вже з новими силами.

Козеріг 22 грудня – 20 січня
На цьому тижні в житті Козерогів може виникнути дуже непроста ситуація. Якщо ви будете намагатися вирішити її негайно з допомогою рішучих дій, швидше за все, результат вас не розчарує. Спробуйте на час забути про неї, змиритися з обставинами і як слід продумати свої дії, звернувшись за порадою до близького друга.

Водолій 21 січня – 19 лютого
Необхідність потурати чужим капризам може помітно зіпсувати ваш настрій в будні. Постарайтеся змиритися, адже від цієї людини залежить ваше майбутнє або кар’єра. Потерпіть до вихідних, вони обіцяють принести вам спокій та розраду в компанії близьких і улюблених людей.

Риби 20 лютого – 20 березня
На цьому тижні не тільки ваші помічники, але й ви самі не відрізняєтеся посидючістю. Так що не дивуйтеся, якщо робота абияк не сподобається начальству або замовникам. Якщо ви хочете позитивного результату, то вам доведеться розворушити і розбудити колектив, налаштувавши його на робочий лад. Що ж, це у вас вийде краще, ніж у кого-небудь іншого!

Гороскоп наданий журналом Hello


Повернутися
26.03.2016
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...