ГОРОСКОП

ОВНИ
Якщо на роботі тяжко і незатишно, начальство пресингує, праця перетворилася на каторгу, покірливо несіть цей хрест і не нарікайте на долю. Головне — вміти розслаблятися, правильно чергувати працю з відпочинком, ладити з колегами і берегти здоров’я.

ТЕЛЬЦІ
Про потаємне не говоріть, оберігайте внутрішній світ від посягань на особисту свободу. Кар’єрне сходження набирає швидкості, не поспішайте. Ваша професійна привабливість — неординарність, винахідливість. Поводьтеся чесно, благородно, не будьте підлабузою.  Серце обранця відкрите для почуттів, вписатися в його ідеал складно, але ви повинні зарекомендувати себе із щонайкращого боку.

БЛИЗНЯТА
У передчутті приємних змін ви рухаєтеся назустріч подружньому щастю. Розмови на духовні теми зміцнять союз, обранець розкриє найкращі риси, а ви обдаруєте його розумінням. На роботі не розслабляйтеся, потрібна дисципліна та організованість, на ходу вловлюйте настрій шефа і виконуйте завдання на високому професійному рівні. Домочадців не катуйте диктаторськими фокусами.

РАКИ
Настають кардинальні зміни на професійній ниві, можлива зміна керівництва, в будь-якому разі не залежні від вас службові пертурбації вплинуть на подальшу кар’єру. Нині на вас покладається висока відповідальність за долі людей, вчіться адаптуватися, будьте милосердними, працюйте на віддачу.

ЛЕВИ
Ви підійшли до тієї межі, коли потрібно вдосконалити особисту філософію життя, змінити погляди багато на що, змінити ідеали, світосприйняття. Вам потрібне нове духовно-прогресивне оточення (ділове і сердечне), насамперед гармонійна половинка. Боріться і викорінюйте синдром раціоналіста!

ДІВИ
Реальність ставить вас перед вибором: або ви вперто стоїте на своєму, тоді скочуєтеся за соціальний “борт”, або йдете назад і трансформуєтеся усередині під тиском обставин і переходите на успішний життєвий виток. А оскільки ви майстер на всі руки, ніякою роботою вас не залякаєш і готові з ентузіазмом трудитися за двох, прислухайтеся до внутрішнього голосу, укладаючи ділову угоду.

ТЕРЕЗИ
Настав час вийти із застою, підбадьоритися і відновити шлюбні взаємини, вдихнувши в них свіжий вогонь життя. А розпилюватися, шукати романтичних пригод на стороні — на гірше. Якщо мучать хронічні недуги, ліки не допоможуть, бо це плоди залізного прагматизму, практичного розрахунку заради власної вигоди.

СКОРПІОНИ
Стежте за здоров’ям, щонайменше нездужання — дзвіночок із небес, що ви відхилилися від духовного вектора розвитку. Певно, ви помилково спрямовували творчий ентузіазм у кар’єрне русло, але перед вами інше завдання: потрібно подбати про особисте життя, створювати сімейний затишок, піклуватися про домочадців.

СТРІЛЬЦІ
Налаштуйте серцеву ліру на романтичний лад, віддавайтеся розвагам, яких так бракувало. Ви режисер і гравець на арені життя, де немає місця відчаю, песимізму, а панує свято любовного і творчого натхнення.  Адже хто не сумує, а веселиться від душі, той несе світло і не може бути повалений зі службового п’єдесталу!

КОЗОРОГИ
Фокус діяльності зміщується в домашні пенати, тут вам треба продемонструвати господарську кмітливість і організаторську завзятість. Вирішуйте питання з нерухомістю, затівайте ремонт, міняйте меблі, рідні залюбки підтримають вас морально, матеріально, фізично. З грошима проблем не буде, цей рік матеріально урожайний, тільки не відкладайте в скарбничку, а вкладайте зароблене в добрі справи.

ВОДОЛІЇ
Не сидіть на місці, рухайтеся, знайомтеся з цікавими людьми, оновлюйте коло спілкування, запалюйте ініціативними ідеями ділових соратників. Ви першопрохідець-авангардист на роботі й капітан на шлюбному судні. Зцілите душу від образ прощенням, а місце, що звільнилося, наповниться милосердям і доброзичливістю до всього живого. Сповідуйте принцип: чим багаті, тим раді, не претендуйте на чуже. Просять — допоможіть. Що більше вимагатимете (цього року) від інших, то сильніше вони озлоблюватимуться.

РИБИ
Ви сповнені сил та енергії, кров пульсує в жилах, вимагаючи негайної самореалізації. Якщо дістанете хороші ділові пропозиції, обирайте не гроші, робіть ставку на творчі замовлення. Ваш духовний розквіт — на ниві винахідництва, там, де палає пристрасть творення. Войовничих конкурентів тримайте на дистанції, вони одержимі приземленими меркантильними інтересами, для них ви дивак-фантазер, мішень для побиття і насмішок. Але, на жаль, позбутися до жовтня цього ярма ніяк не можна. Чому?  Секрет простий: ви проектуєте в оточення приховані негативні риси, тож повинні їх відпрацювати. Співіснуйте в “перестрілках”, пам’ятаючи, що собака гавкає, а караван іде.


Повернутися
19.03.2016
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...