АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ НА 2016 РІК

Овни.

 Цей рік стане для вас чудовою нагодою реалізувати свої давні мрії й досягти кар’єрного зростання. Ви зумієте обрати необхідний для успіху напрям, а ваша енергійна натура магнітом притягатиме потрібних людей. Самотні знайдуть свою половинку.

 Тельці.

На працьовитих і наполегливих Тельців чекають нові можливості й приємні події. Ви зможете досягти всього, про що мрієте. Надихатимуть, заряджатимуть і підтримуватимуть вас близькі. А відновлювати сили допоможе спілкування з природою.

 Близнюки.

Ставте перед собою чіткі цілі, розставляйте пріоритети й працюйте не покладаючи рук. Саме цілеспрямованість притягне до вас нові джерела доходів. Також займайтеся саморозвитком і не забувайте приділяти увагу своїм рідним.

 Раки.

На вас чекають кардинальні зміни й казкові перспективи, а головне — гармонія з навколишнім світом. Справи на роботі різко підуть угору, а ідеї буде втілено в життя. І все-таки не розслабляйтеся й не розкидайтеся подарунками долі, а грамотно використовуйте кожен шанс.

 Леви.

Ваші старання й цілеспрямованість відзначено. Раціонально використовуйте кожен шанс — і ви досягнете фінансової стабільності. Ухвалюючи важливі рішення, сміливо покладайтеся на інтуїцію. В особистому житті теж усе налагодиться.

 Діви.

На вас чекають зустрічі й знайомства з потрібними людьми, які допоможуть зробити ваш бізнес успішним. Не сидіть на місці й не бійтеся змін. Багато працюючи, не забувайте стежити за здоров’ям, відмовтеся від шкідливих звичок. Уникайте «гострих кутів» і конфліктів зі старими діловими партнерами і другою половинкою.

 Терези.

Увесь рік проведете, зміцнюючи й збагачуючи сімейні стосунки й роблячи свою оселю затишнішою. Не забувайте про конкуренцію і тримайте ситуацію під строгим контролем. Влітку не проґавте можливості підвищити свій професійний рівень й отримати нові знання й безцінний досвід.

 Скорпіони.

Вам нудьгувати не доведеться. Цікаві знайомства, поїздки, справи — ви завжди в епіцентрі подій. Потужний приплив сил допоможе зробити неможливе на роботі, а от про повноцінний відпочинок вам залишається лише мріяти.  Знайдіть час на своє здоров’я і правильне харчування.

 Стрільці.

Рік обіцяє вам підвищення на роботі й збільшення зарплати. Але не розслабляйтеся: можливі непередбачувані витрати. Вчіться грамотно розпоряджатися коштами й уникайте необдуманих рішень. Саме час, щоб зв’язати себе шлюбними узами і стати зразковим сім’янином.

 Козероги.

Навесні на вас чекає багато нових знайомств і палких почуттів. У травні з’явиться вдала можливість для серйозних починань, які матимуть успіх. Не відступайте від задуманого, але раціонально використовуйте час, гроші й можливості. Зовсім скоро ви зустрінете своє кохання.

 Водолії.

Рік — феєричний, насичений подіями і сюрпризами. Хоча в лютому-березні буде момент, коли вдача тимчасово відвернеться від вас. У кожній ситуації шукайте позитивні моменти. Уже до літа ваше життя кардинально зміниться. Під кінець року не забудьте навести лад вдома, на роботі і в голові.

 Риби.

Ваш альтруїзм може зіграти злий жарт. Навчіться раціонально розпоряджатися коштами. У першій половині року додайте яскравих фарб у життя. Зараз саме час, щоб втілювати свої задуми в реальність. Для цього ставте конкретні цілі й проявляйте залізне терпіння і працьовитість.


Повернутися
31.12.2015
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...