ГОРОСКОП

ОВЕН (21.03-20.04). Вам можуть щось цікаве запропонувати, але не поспішайте казати “так”. Ситуація буде швидко мінятися, приготуйтеся приймати самостійні рішення. У вихідні нікуди не поспішайте, зробіть щось важливе, а щось відкладіть на потім.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Постарайтеся не розмінюватися на дрібниці. Робота вимагатиме від вас сумлінності та посидючості. Не починайте нічого нового і відкладіть важливі зустрічі на потім. У вихідні постарайтеся вибратися в гості.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Фортуна почне посміхається вам усе ширше і ширше. Ви зможете значно підвищити свій авторитет на роботі та у дружній компанії. Але вихідні постарайтесь провести з родиною, батьками, дітьми.

РАК (22.06-23.07). Все буде, як ви хочете, але для цього потрібно діяти швидко і рішуче. Не перекладайте вирішення важливих питань на чужі плечі, не бійтеся взяти частину відповідальності на себе. Вихідні - для щастя удвох.

ЛЕВ (24.07-23.08). Тиждень яскравих та цікавих подій - нудьгувати точно не доведеться. У професійній сфері на вас чекає кар'єрний ріст, стабільність і благополуччя, звісно, якщо не будете лінуватися. У вихідні можуть надійти якісь вигідні пропозиції.

ДІВА (24.08-23.09). Робіть все без нервової метушні, якщо хочете уникнути перевантаження і нервових зривів. Постарайтеся бути обережними у контактах і не витрачати час на спілкування зі сторонніми, зосередившись на близькому колі.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Можливі приємні сюрпризи у службовій кар'єрі та в особистому житті. Старі друзі нагадають про себе. Використайте вихідні для зміни обстановки, відволікайтеся від справ і турбот, вони можуть почекати.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Вдалий тиждень. На вас чекають похвала від керівництва і заслужене матеріальне заохочення. Довідаєтеся масу приємних новин, а ще вас порадують близькі. Після вихідних відчуєте, що частина турбот звалилася з плечей.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Ваш тиждень. Важливо зосередитися на головній темі, тоді ви багато чого встигнете на роботі, у навчанні й особистому житті. Приємне дозвілля у вихідні дні так захопить вас, що ви забудете, коли востаннє сумували.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Може виникнути конфліктна ситуація з колегами та начальством. Але напружена робота позитивно вплине на ваш настрій. Проявіть мудрість і делікатність, не вплутуйтеся в інтриги й авантюри, бо це закінчиться у кращому випадку нічим.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Доведеться добре потрудитися, щоб досягти своєї мети, але заради цього не варто тиснути на оточуючих. Постарайтеся відрізняти щирі почуття від хвастощів і показухи. У вихідні ваша підтримка буде необхідна рідним та близьким.

РИБИ (20.02-20.03). Вдалий тиждень для творчості. На роботі та вдома краще не намагатися всіма командувати і всіх повчати. У вихідні вашу світлу голову можуть відвідати найрізноманітніші ідеї, які чудово б реалізувати в найближчому майбутньому.


Повернутися
22.11.2015
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...