ГОРОСКОП

ОВЕН (21.03-20.04).

Ваш тиждень. Іноді буде здаватися, що все неможливе можливо. Тільки не забувайте, що в інших людей теж є свої бажання і потреби. На роботі й у навчанні не випустіть з поля зору дрібниць. У вихідні відпочиньте від суєти в колі родини.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Можливий кар'єрний ріст. Але вам необхідно мобілізуватися і працювати навіть більше, ніж звичайно. Ваші ідеї та плани знайдуть підтримку. Більше впевненості у своїх силах! У вихідні не зациклюйтеся на побутових негараздах.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06).

Прийшов час для втілення в життя найсміливіших мрій сподівань. Близькі, якщо ви тільки не відмовитеся, допоможуть у вирішенні деяких ваших проблем. Зараз найкращий момент для відвертих розмов і ніжних відносин.

РАК (22.06-23.07).

Опирайтеся на старі зв'язки і старих, перевіреним часом друзів - саме вони стануть вашим надійним тилом на тривалий час. Не сидіть у чотирьох стінах, частіше гуляйте на свіжому повітрі. У вихідні можливі ділові поїздки та походи в гості.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Візьміть себе в руки, сконцентруйтеся. Необхідні рішучі дії, а ви все ніяк не можете розібратися в собі. Постарайтеся прийняти остаточне рішення. Адже на вас може очікувати велика кількість зустрічей і переговорів. Неділю проведіть на природі.

ДІВА (24.08-23.09).

Час будувати плани на найближче майбутнє. Ваша небувала активність у професійній сфері чи діловій кар'єрі дасть позитивні плоди. Однак будьте готові до конфліктних ситуацій. Вихідні порадують можливістю повноцінно відпочити.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Опинитеся у центрі уваги хороших людей. Не прогавте можливість вплинути на ситуацію, але не наговоріть зайвого. Використовуйте тільки перевірені методи, нововведення почекають. У неділю побудьте з дітьми, рідними та коханими.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

Поводьтеся уважно і коректно у відносинах з друзями, партнерами і колегами. Не вплутуйтеся в чужі суперечки. Не варто починати нову справу, не будучи впевненим, що готові на всі сто. У вихідні можливі спроби обманути вас.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Можливі конфлікти на роботі, тому постарайтесь якомога менше спілкуватися з колегами і не потрапляйте зайвий раз на очі начальству. Ближче до вихідних з'явиться більше вільного часу, а справ і спілкування з друзями стане набагато менше.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Імовірні чудові результати в різних сферах вашого життя. Але не варто проявляти зайву активність й ініціативу у діловій сфері, добре все продумайте. У вихідні звільняйтеся від усього непотрібного, займіться створенням чогось нового.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

Не відкладайте важливі справи на потім. Зараз - найсприятливіший момент. Можливе просування у кар'єрі, за умови, що виявите мудрість і дипломатичність. Не дратуйте близьких людей своєю впертістю. Приділіть їм більше часу.

РИБИ (20.02-20.03).

Головне ваше завдання - знайти взаєморозуміння з людьми, які вас щодня оточують. Перебуваючи в стані конфлікту, ви навряд чи зможете зробити хоч щось корисне для себе. Найкращим відпочинком у вихідні буде поїздка за місто.


Повернутися
23.09.2015
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...