ГОРОСКОП

ОВЕН (21.03 – 20.04)
Не варто призначати важливих зустрічей і серйозних переговорів, а краще відпочити на природі. Ретельно плануйте всі свої справи, шукайте нестандартні рішення, вони виявляться просто ідеальними. Домашній безлад незабаром скінчиться, і у вашій домівці запанує мир, чистота і спокій. Несприятливий день – вівторок, вдала пятниця.


ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 20.05)
Можуть нагадати про себе старі проблеми, кредити, колишні знайомі. Ймовірна цікава ділова або особиста зустріч, що багато чого змінить у вашому житті. Не витрачайте час на випадкових людей і на порожні розмови. Вихідні проведіть на природі. Сприятливий день – четвер, несприятливий день – середа.


БЛИЗНЮКИ (21.05 – 21.06)
  Спокій означає для вас байдужість і нудьгу. Вам під силу допомогти близьким друзям у складній ситуації. Буде важко зв’язатися з потрібною людиною, що може спричинити проблеми, які, втім, благополучно вирішаться. Вихідні проведіть з близькими людьми. Сприятливий день – четвер, несприятливий день – п’ятниця.


РАК (22.06 – 22.07)
Вам потрібний новий досвід не тільки в діловому, а й в особистому житті. Постарайтеся не проговоритися про те таємне, що у вас на душі. Це стосується тільки вас. Вихідні проведіть з родиною на природі. Сприятливий день – середа, несприятливий день – четвер.


ЛЕВ (23.07 – 23.08)
Ви будете щасливі як ніколи. Всі справи рухатимуться легко, і любовні стосунки налагодяться. Але можуть виникнути проблеми, пов’язані з хронічною нестачею часу. Пам’ятайте, що на першому місці для вас повинна бути родина. Сприятливий день – вівторок, несприятливий день – субота.


ПАННА (24.08 – 22.09)
Тиждень у цілому сприятливий для реалізації ваших сміливих задумів. Зберігайте здоровий глузд і почуття гумору при спілкуванні з колегами. Друзі порадують підтримкою в будь-якому питанні та веселою компанією у вихідні. Сприятливий день – середа, несприятливий – четвер.


ТЕРЕЗИ (23.09 – 23.10)
Для того, щоб залучити навколишніх до реалізації власних завдань, скористайтеся своїм дарунком переконання. Постарайтеся запастися терпінням, інакше неминучі сварки з колегами і начальством. У вихідні виявіть поступливість стосовно своїх близьких. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.  


СКОРПІОН  (24.10 – 22.11)
 Чудовий період для нових планів і задумів. Не варто лінуватися й тішитися собою, потрібно розвиватися й рухатися далі у роботі та будувати особисте щастя. У вихідні відкладіть всі серйозні справи і займайтеся лише тим, що приносить вам радість. Сприятливий день – понеділок, неспокійна субота.


СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)
 Корисно буде зайнятися розширенням кола спілкування. Є шанс знайти нових друзів або ділових партнерів. Краще зосередитися на чомусь одному, а не розпорошуватися на купу дріб’язкових справ. Не поспішайте. І не обіцяйте дітям і батькам того, що не зможете виконати. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.


КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)
Небажано плисти проти течії, ви тільки витратите дорогоцінні сили. Знайдіть компроміс. Намагайтеся зайвий раз не показуватися на очі начальству, щоб уникнути конфліктної ситуації. У вихідні не відходьте далеко від сімейного вогнища, господарських і побутових турбот. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий день – середа.


ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)
Роботи багато, як ніколи, але нехай вас це не лякає. Адже це шанс заробити гроші на відпустку вашої мрії де-небудь у красивому місці. Якщо не сидіти склавши руки, то можна освоїти нову професію, навчитися багато чому з того, до чого лежить ваша душа. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.


РИБИ (20.02 – 20.03)
У вас зараз занадто багато особистих амбіцій і бажання пустити пил в очі. А потрібно просто багато працювати, щоб довести свою достатність. У вихідні прийдеться розбиратися з купою домашніх справ і фінансових проблем. Сприятливий день – понеділок, несприятлива середа.


Повернутися
23.07.2015
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...