Гороскоп

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Тільки на удачу бажано не сподіватися, ретельно плануйте всі свої справи, шукайте нестандартні рішення, вони виявляться самими вірними. У п’ятницю не варто призначати важливих зустрічей і серйозних переговорів, а краще відпочити на природі. Не хвилюйтесь! Домашні негаразди скоро закінчаться, і в Ашем будинку запанує мир і спокій.  

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 20.05)

Зараз саме час взяти відпустку і вирушити в захоплюючу і захоплюючу подорож. Якщо не вдасться вибратися надовго, хоча б поїдьте на дачу у вихідні. У середу можуть нагадати про себе старі проблеми, кредити, колишні знайомі. У четвер можлива цікава ділова або особиста зустріч, яка багато що змінить у вашому житті.

БЛИЗНЮКИ

(21.05 – 21.06)

Тиждень несе вам просто лавину різноманітних можливостей для романтичних пригод та активного відпочинку. Головне, не вибрати пасивний шлях і лінь. Спокій означає для вас байдужість і нудьгу. У четвер в ваших силах допомогти близьким друзям в складній ситуації. У п’ятницю буде важко зв’язатися з потрібним вам людиною, що може спричинити проблеми, які, втім, благополучно вирішаться в неділю.

РАК (22.06 – 22.07)

Вам потрібен новий досвід у діловому, так і в особистому житті. Велика кількість інформації складеться, нарешті, в нове формулювання, которае відповість на життєво важливі питання. Постарайтеся не проговоритися про те сокровенне, що у вас на душі. Це стосується тільки вас. П’ятниця - один з найбільш чудових днів тижня, якщо ви почнете його у відповідному настрої

ЛЕВ (23.07 – 23.08)

На цьому тижні ви будете щасливі як ніколи. Всі справи йдуть на лад, а творчий підхід допоможе і любовні відносини налагодити, і танцям новим навчитися, і приготувати що-небудь смачне. Але можуть виникнути проблеми, пов’язані з гострим браком часу. Пам’ятайте, що на першому місці для вас повинна бути сім’я.

ПАННА (24.08 – 22.09)

Тиждень в цілому сприятлива для реалізації ваших задумів. Друзі порадують підтримкою в будь-якому питанні і веселою компанією у вихідні. У середу будуть вдалими поїздки і відрядження. У суботу вам необхідно зберігати здоровий глузд і почуття гумору при спілкуванні зі своїм обранцем.

ТЕРЕЗИ (23.09 – 23.10)

Для того, щоб привернути оточуючих до реалізації власних завдань, скористайтеся своїм даром переконання. Постарайтеся запастися терпінням, інакше в середу будуть неминучі сварки з колегами і начальством. Не витрачайте час на випадкових людей і на порожні розмови. У вихідні проявите поступливість по відношенню до своїх близьких.  

СКОРПІОН

(24.10 – 22.11)

Понеділок і вівторок - прекрасні дні для нових планів і задумів. Не варто спочивати на лаврах, потрібно розвиватися і рухатися далі і в роботі і в особистих відносинах. У вихідні відкладіть всі серйозні справи і займайтеся лише тими, які приносять вам радість. Уважніше поставтеся до свого самопочуття.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

На цьому тижні корисно буде зайнятися розширенням кола спілкування. Є шанс знайти нових друзів або ділових партнерів. У середу краще зосередитися на чомусь одному, а не розпорошуватися на безліч справ і не поспішати. І не обіцяйте дітям і батькам того, що не зможете виконати.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

Не бажано плисти проти течії, ви тільки даремно витратите дорогоцінні сили. Знайдіть компроміс. У середу краще не показуватися на очі начальству, щоб уникнути конфліктної ситуації. П’ятниця - прекрасний день для прояву ваших творчих здібностей. У другій половині тижня не йдіть далеко від родинного вогнища, господарських і побутових турбот.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)

Роботи багато, як ніколи, але нехай вас це не лякає. Це ж шанс заробити гроші на відпустку вашої мрії де-небудь в прекрасному місці. Якщо не сидіти склавши руки, то можна освоїти нову професію, навчитися багато чому з того, до чого лежить ваша душа. А ось побачення і прогулянки поки доведеться відкласти.

РИБИ (20.02 – 20.03)

У вас зараз занадто багато особистих амбіцій і бажання пустити пил в очі. А потрібно просто багато працювати, щоб довести свою спроможність. На щастя, у другій половині тижня сил та енергії у вас значно додасться. У вихідні доведеться розбиратися з накопиченими домашніми справами і проблемами

 

Повернутися
09.07.2015
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...