Гороскоп

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Вдалий і перспективний тиждень. Зірки обіцяють Овнам успіх у будь-якій справі: в романтичних стосунках з’явиться якась іскра, на роботі вдасться вирішити давню проблему, фінансове становище обіцяє стабілізуватися. У першій половині тижня дійте у відповідності зі своїми планами.  

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 20.05)

Тельцям цього тижня зірки рекомендують не допустити ніяких змін в особистому житті, навіть якщо цього дуже хочеться. Не перекладайте відносини на новий рівень, це лише налякати партнера. З грошима будьте уважні, не виключено обман з боку колег. На вихідних приділіть увагу здоров’ю.

БЛИЗНЮКИ (21.05 – 21.06)

Близнюки на цьому тижні можуть постраждати із-за своєї доброти. Недоброзичливці можуть скористатися вашою наївністю і безкорисливістю в своїх цілях. З четверга по суботу доведеться попрацювати більше і довше звичайного, необхідно буде підтягнути старі хвости. Усюди встигнути цілком реально, але задоволення від цього ви не отримаєте. На вихідних спробуйте відпочити від турбот, а вільний час проведіть на природі.

РАК (22.06 – 22.07)

Поточний тиждень обіцяє бути багатим на сюрпризи. В житті Раків відбудеться чимало приємних подій, так що нудно точно не буде. На вихідних не шукайте пригод - вони самі вас знайдуть: можуть нагадати про себе старі друзі, також чекайте в гості родичів.

ЛЕВ (23.07 – 23.08)

Левам на цьому тижні слід покладатися лише на здоровий розум і професійний досвід. Дійте так, як вважаєте за потрібне, виконуйте тільки найлегші обов’язки, не прагнете завоювати всі висоти, це створить додаткові проблеми. Ближче до кінця тижня чекайте фінансових надходжень.  

ПАННА (24.08 – 22.09)

На цьому тижні багатьом представникам знаку доведеться попрацювати в незвичному для них режимі. Не шкодуйте витрачених часу і сил - кінцевий результат у кілька разів перевершить очікування. Питання, пов’язані із сімейним бюджетом нехай вирішує друга половинка

ТЕРЕЗИ (23.09 – 23.10)

На цьому тижні на вас нахлинуть спогади з минулого. Будьте готові до того, що ваша допомога знадобитися комусь із рідних. Також зірки рекомендують звертати увагу на прикмети і сни - це не просто так, планети вас застерігають від чогось поганого. На вихідних займіться домашніми справами, зробіть що-небудь корисне.

СКОРПІОН (24.10 – 22.11)

Поточний тиждень перевірить Скорпіонів на міцність. Не виключені серйозні розбіжності і сварки, невдачі не звертайте уваги, не давайте емоціям узяти верх над розумом. З середовища чекайте звісток від родичів з-за кордону.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Зірки не обіцяють серйозних змін на цьому тижні. У четвер ви можете блискуче реалізувати те, що раніше задумали. Ближче до вихідних чекайте невеликих фінансових надходжень, які рекомендується відкласти або інвестувати у власну справу.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

Для більшості Козерогів настає період, який найкращим чином підходить для втілення в життя запланованого проекту. Також вам вдасться розширити свою сферу професійної діяльності та укласти кілька вигідних угод.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)

Поточний тиждень буде досить напруженою. Може виникнути непорозуміння між вами і колегами. На першу половину тижня нічого не рекомендується планувати, робота не дозволить реалізувати задумане. На вихідних спробуйте приділити увагу близьким, не дозволяйте професійних обов’язків зіпсувати ваші стосунки.  

РИБИ (20.02 – 20.03)

Багатообіцяюча і перспективна тиждень. Рибам вдасться блискуче реалізувати задумане, а також, вигідно піднести чужу ідею через власну. У четвер і п’ятницю приділіть час романтичним відносинам. Організуйте невелику подорож у невідоме для вас місце.

 

Повернутися
04.06.2015
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...