Гороскоп

ОВЕН (21.03-20.04)
Цей тиждень вiдкриває перед вами багато нових можливостей. Головне - зробити правильний вибiр i зайнятися в першу чергу тим, що укрiпить вашi матерiальнi позицiї. Працюйте на перспективу, ведiть переговори з потенцiйними партнерами. У четвер можна оформляти угоди, вирiшувати фiнансовi питання. У особистому життi зараз ви схильнi керуватися почуттям обов`язку, i це може послужити стимулом для важливих рiшень. Виконуйте зобов`язання, обiцянки - це хороший час укладення мiцних союзiв, оформлення вiдносин, старту в новому напрямi.
Сприятливi днi: 19, 23; несприятливi: немає.

ТIЛЕЦЬ (21.04-21.05)
Зараз в центрi уваги опиняться домашнi справи i особистi вiдносини. Цiлком можливо, що теми виникнуть достатньо серйознi. У понедiлок не обмежуйте себе в можливостях - щось може приємно здивувати i порадувати. Надавайте пiдтримку i допомогу тому з членiв сiм`ї, у якого з`являться новi перспективи. Побути в ролi психотерапевта i вислухати сповiдi друзiв або колег вам доведеться за цей час не раз. Ближче до кiнця тижня спробуйте зайняти активнiшу позицiю, повертайтеся до планiв, якi ви на якийсь час залишили.
Сприятливi днi: 19; несприятливi: 23.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)
Хай ваша потреба в романтицi не входить в суперечнiсть з тенденцiями, що намiтилися в оточеннi, до постiйностi. Зараз час поглиблювати зв`язки. Проявляйте емоцiйнiсть, обговорюйте з близькою людиною плани на майбутнє. Кульмiнацiя важливої теми можлива у четвер. Вiдверта розмова стане точкою вiдлiку для початку взаємодiї вже за новими правилами. Все, що вiдбувається зараз, має серйознi перспективи, i краще не вiдкладати рiшення важливих питань на потiм. До кiнця тижня з`являться новi орiєнтири i в дiловiй сферi.
Сприятливi днi: 18, 22; несприятливi: 24.

РАК (22.06-22.07)
Зараз ви готовi узяти на себе новi обов`язки. I якщо на роботi все йде задовiльно, то при бажаннi ви можете використати цей тиждень для домашнiх справ. Вплив планет бiльше схиляє до прикраси житлового простору, естетичних занять, вiдвiдин салонiв i магазинiв. З другої половини тижня випробуванням можуть пiддатися вашi почуття. Не йдiть вiд вiдвертої розмови з близькою людиною у четвер. Все, що вiдбувається зараз, знакове i отримає розвиток найближчим часом.
Сприятливi днi: 21; несприятливi: 18.

ЛЕВ (23.07-23.08)
Вас може охопити неспокiй - чи вистачить сил або коштiв для реалiзацiї тих планiв, якi у вас виникли. Поки особливо не поспiшаєте, але й не упускайте можливостi, якi самi йдуть в руки. В середу не розслабляйтеся, iнакше швидкий розвиток подiй може вибити у вас грунт з-пiд нiг. З четверга ви вже вiдновите контроль над важливими аспектами свого життя. Але запасайтеся терпiнням i спокiйно вiдносьтеся до часових перевантажень. Вихiднi цiлком присвятiть вiдпочинку i розвагам, оскiльки з понедiлка ви знову активно займетеся справами.
Сприятливi днi: 20; несприятливi: 22.

ДIВА (24.08-23.09)
У вас з`являється можливiсть узяти реванш за всi упущенi можливостi, вiдстрочення i обмеження останнiх тижнiв. Розширюйте коло спiлкування. Друзi i родичi можуть скласти вам протекцiю i допомогти у втiленнi ваших iдей. Реалiзувати найбiльш важливу частину своїх планiв на цей тиждень краще всього у четвер. Операцiї i домовленостi бажано закрiплювати формально. У вiдносинах з близькими людьми, як нiколи, важлива згуртованiсть i умiння зрозумiти протилежну точку зору. Зараз добре об`єднуватися навколо якихось спiльних проектiв.
Сприятливi днi: 18, 23; несприятливi: немає.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)
Головне - тримати в рiвновазi емоцiї. Тодi ви зможете спокiйно наполягти на своїй точцi зору i зробити все так, як вважаєте за потрiбне. Зростає роль друзiв у вашому життi. Цiлком iмовiрно, що з кимось з них ви захочете зайнятися спiльною справою. Це вдалий час для планування, обговорення перспектив i пошуку необхiдної iнформацiї. Не поспiшайте - момент для ривка ще не настав. Користуйтеся можливiстю вiдпочити, придiлити бiльше часу здоров`ю i своєму зовнiшньому вигляду. Розберiться з безладом вдома - незабаром на це у вас не залишиться часу.
Сприятливi днi: 22, 24; несприятливi: 20.

СКОРПIОН (24.10-22.11)
Не дивлячись на те, що ви готовi наполегливо рухатися до намiчених цiлей, поки не все вдасться узяти пiд контроль. Зi стартом нових проектiв доведеться почекати, якщо вiдчуваєте, що партнери ще не "дозрiли", щоб пiдтримати вашi iнiцiативи. У особистому життi тенденцiї сприятливiшi. Можливо, цьому тижню не вистачатиме романтики. Але якщо останнiм часом ви стали придiляти менше уваги коханiй людинi, то тепер з`являється можливiсть не поспiшати, повернути почуттям колишню глибину. Знайдiть привiд для побачення у четвер, якщо шукаєте шлях до примирення.
Сприятливi днi: 24; несприятливi: 21.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12)
Настроюйтеся добре попрацювати. Це сприятливий час для того, щоб почати якийсь довготривалий проект. Якщо у понедiлок вам вдасться уникнути додаткового i не особливо бажаного навантаження, то спокiйно займайтеся пошуком необхiдної iнформацiї i ведiть переговори. Зараз вам будуть потрiбнi вагомi аргументи, щоб схилити начальство або партнерiв до своєї точки зору. Безпосередньо приступати до нової справи краще з наступного тижня. А поки не упускайте можливостi, якi дарує вам цей час, - вiдпочивайте i розважайтеся.
Сприятливi днi: 18; несприятливi: 19.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01)
Якась важлива для вас тема йде до своєї кульмiнацiї. Найбiльш вiрогiднi змiни у сферi професiйнiй. Цей тиждень прояснить вашi можливостi i зобов`язання, якi треба на себе узяти, а вже самi подiї краще планувати на наступний тиждень. Не дайте емоцiям узяти верх над вами в середу, якщо вiдчуєте, що на вас чинять активний тиск. У четвер знайдете додатковi аргументи i прихильникiв, щоб наполягти на своєму, якщо в цьому буде необхiднiсть. Намагайтеся, щоб близька людина не вiдчувала весь цей час вашу вiдчуженiсть.
Сприятливi днi: 20; несприятливi: 23.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02)
Цей тиждень може стати випробуванням для ваших почуттiв. Можливо, якiсь вiдносини не витримали перевiрку часом, i ви вирiшите вiд них вiдмовитися. Буде багато душевних розмов i визнань. Але якщо у вас з партнером є спiльнi справи або iнтереси, то вiдносинам може судитися саме зараз перейти на новий рiвень. В середу не пiддайтеся на провокацiї на роботi, а вдома будьте поблажливi до своїх близьких. Ви можете вiдчувати, що справ у вас стає все бiльше. Тому, органiзуйте собi у вихiднi повноцiнний вiдпочинок.
Сприятливi днi: 19; несприятливi: 24.

РИБИ (20.02-20.03)
Якщо на порядку денному у вас є актуальнi питання або плануєте почати щось нове, то вам варто поквапитися. Важливi переговори теж не вiдкладайте на наступний тиждень. Зараз у вас хороша можливiсть сформувати групу пiдтримки i обговорити плани на найближчий час. Вашi позицiї змiцняться, якщо те, що вiдбувається, зможете оцiнити не з погляду проблем, а як новi можливостi. У особистому життi чудовi перспективи для змiцнення вiдносин, що вже склалися. Але навiть безневинний флiрт може викликати ревнощi партнера.
Сприятливi днi: 23; несприятливi: 19.


Повернутися
16.12.2017
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...