Гороскоп

Овен. Настає сприятливий момент для концентрації своїх сил та можливостей і різкого, навіть раптового стрибка вперед. Правда, не забувайте, що підвищення по службі означає і більше відповідальності. До можливих проблем в особистому житті краще ставитися з гумором. У вихідні бажано доробляти звичні справи і не вплутуватися в спокусливі авантюри. Ваше мовчання буде більш ніж золотим. Робіть висновки про себе, час для їх оприлюднення поки не прийшов.

Тілець. Творчі ідеї на цьому тижні можуть сипатися з вас, як з рогу достатку. Однак чи готові ви їх реалізувати, або вам подобається просто мріяти? Настає важливий період для професійного зростання і духовного вдосконалення. Ваша товариськість і життєрадісність допоможуть знайти нових друзів. У другій половині тижня можливі деякі розбіжності з близькими людьми, постарайтеся їх подолати. Вірогідні труднощі у відносинах з родичами, не доводьте ситуацію до конфлікту.

Близнюки. Ви немов опам’ятаєтеся від довгого сну – на цьому тижні діяльність ваша стане помітно інтенсивнішою, не виключено, що ви займетеся розробкою стратегії для підкорення чергової вершини. Вам можуть запропонувати новий перспективний проект. У вівторок збільшаться ваш творчий потенціал і працездатність, що дозволить з легкістю впорається із завданням будь-якої складності. У середу можуть з’явитися нові друзі. У суботу може реалізуватися мрія про подорож.

Рак. Ваші бажання і задуми будуть виконуватися в тій мірі, в якій вони щирі і не суперечать інтересам інших людей. Постарайтеся своєчасно помічати і виправляти допущені помилки в робочих питаннях. Не варто дратуватися через дрібниці, не звертайте уваги на недоречні зауваження. Паперові зволікання на роботі можуть злегка розчарувати вас. Пригальмуйте свою спритність на вихідні, інакше не зумієте як слід відпочити.

Лев. Займіться духовним розвитком і самоосвітою. Осягайте нову і важливу для вас сферу знань. У понеділок буде вдалим обговорення ваших ідей і пропозицій з начальством. У вівторок вас можуть зацікавити нові книги і фільми. У середу або в п’ятницю вас може очікувати приємна зустріч зі старими друзями. Ви будете блищати дотепністю і красномовством, легко і дохідливо висловлювати свої думки, тому скорите всіх своїм талантом оповідача.

Діва. На цьому тижні кристалізується ваша заповітна мета, ви будете прагнути до неї і зможете її досягти. У понеділок або вівторок перед вами можуть відкритися інші горизонти – вони будуть пов’язані з новими напрямками в справах. У середу можливі якісь проблеми юридичного плану, витоки яких знаходяться в недавньому минулому, але з якими вдасться впоратися в кінці тижня. Близькі люди проявлять турботу і увагу, їх допомога буде дуже до речі.

Терези. На цьому тижні варто подвоїти ентузіазм на роботі. Начальство очікує від вас відповідального кроку, не розчаруйте його. Зі зміною обов’язків відбудуться зрушення в області оцінки праці, не нехтуйте перспективами. У п’ятницю ви можете отримати необхідну для себе інформацію, відповіді на задані колись питання, постарайтеся розумно розпорядитися цими знаннями.

Скорпіон. Найважливіше зараз – це зосередитися і встигнути все зробити вчасно. Вам може знадобитися здатність швидко переміщатися і вирішувати відразу кілька завдань. І у вас вийде! Можливі нові завдання і проекти, які сприятимуть поліпшенню вашого матеріального становища. Постарайтеся не відкладати справи, що нагромадилися, а, по можливості, вирішувати їх відразу. Ви можете бути впевнені в своїх здібностях і в тому, що працюєте в команді однодумців. Можна розраховувати, що вам підвищать зарплату.

Стрілець. Ретельно сплануйте заходи понеділка і вівторка, щоб встигнути зробити всі справи і виділити час на особисте життя. Ваші ідеї багато в чому зараз працюють на перспективу. У другій половині тижня можна очікувати солідні грошові надходження. Не забувайте про родичів, приділіть їм більше уваги і турботи.

Козеріг. Стабільність життєвого укладу і оптимістичний настрій дозволять вам легко прослизнути через перешкоди і вийти переможцями практично з будь-якої ситуації. На початку тижня бажано нікуди не спізнюватися, непунктуальність може стати причиною проблем. У середу узгодьте і уточніть всі до дрібниць, оскільки від вашої ретельності буде залежати ваша репутація на роботі. У четвер не варто починати розмови про проблему з начальством, воно само підніме цю тему, і ви опинитеся в більш вигідному становищі.

Водолій. Цей тиждень варто присвятити роботі, на час забувши про розваги. Ваша праця буде особливо плідною, ви зможете впоратися з багатьма питаннями і на роботі, і вдома. Сприятливий час для наведення порядку. Події вівторка можуть вам щось нагадати, не виключено, що колись пройдена вами ситуація повториться аж до деталей. Четвер – сприятливий день для початку великих і важливих справ. У п’ятницю постарайтеся не піддаватися навіюванню, а також ліні та іншим спокусам.

Риби. Вельми вдалий для вас тиждень. Енергії вистачає, все виходить, все йде гаразд. Вдалі справи, пов’язані з поїздками, як закордонними, так і просто в інші міста. Але якщо ви твердо вирішили, що з понеділка починається ваша довгоочікувана відпустку, то на роботу краще не заглядати, інакше в понеділок вона не почнеться. Пам’ятайте, що вас чекають теплі країни, а не наради.


Повернутися
22.09.2017
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...