Гороскоп

 Овен

Цей час більше сприяє духовним та інтелектуальним заняттям, відпочинку та подорожей, ніж матеріальних турбот і клопотів. Гроші більше люблять тих, хто займається незвичайними видами діяльності. Наприклад, передбаченням майбутнього, поширенням езотеричних і філософських вчень. У сфері реклами і туризму теж може бути хороша можливість заробити. Успішні справи з закордоном, іноземцями.

 Телець

Велика працездатність і зібраність, психологічна стійкість, що дозволяє не болісно реагувати на проблеми та інший негатив. Але уразливості все одно є, на цей раз найбільше може страждати кісткова система, можуть загострюватися хронічні хвороби зубів і кісток. Слід побоюватися травм, оскільки тиждень дуже травматична. кінець тижня підходить для оздоровчого відпочинку.

 Близнюки

В цей час вам буде простіше зрозуміти почуття і мотиви інших людей. Ви можете стати володарем довірчої інформації і чужих секретів. Сприятливий період для осягнення таємних знань, інтелектуальної активності. Крім того, зараз у вас є можливість зав'язати цікаві контакти і зв'язки. В особистих стосунках зараз може бути не все гладко. Є ймовірність зіткнутися з розлукою, відчуженням. Не виключені конфлікти з начальством.

 Рак

Тиждень великої цілеспрямованості, серйозних задумів, пов'язаних з поліпшенням соціального і матеріального становища. Сприятливе оточення в чималому ступені сприяє вашому успіху. Але нерозбірливість у засобах або порушення якихось загальноприйнятих правил у вашому колі може завдати серйозної шкоди вашій репутації, а заодно ударити по матеріальному добробуту. У професійних справах багато суперництва.

 Лев

Цей період може бути дуже спокійним і благополучним. Але іноді спокій буває оманливим і призводить до непередбачуваних подій, на які ви можете відреагувати занадто емоційно. Це і є той самий стрес, який у малих дозах бадьорить і робить сильнішими, а у великих може завдати шкоди здоров'ю.

Діва

На даному етапі багатьом представникам цього знаку будуть добре вдаватися справи, пов'язані з будинком і сім'єю. Використовуйте потенціал цього періоду для облаштування житла, ремонту, будівництва. Це вдалий період для того, щоб відправитися в далеку поїздку і насолодитися іншими культурами. На роботі в цей час ви можете зіткнутися з несприятливими змінами. Зараз важливо не приймати необдуманих, різких рішень, оскільки в даний період є ймовірність розриву відносин, звільнення та інших кардинальних змін, про які пізніше ви можете пошкодувати.

 Ваги

Планети в цей період сприяють винахідництва, вивчення езотерики і мистецтва. Не завжди це може принести матеріальну прибуток, але побічно може посприяти кар'єрного зростання, пошуку корисних зв'язків і хорошої роботи. Вам частіше доведеться сподіватися на інших людей, на їх підтримку, а іноді і на матеріальну допомогу Остерігайтеся обману і помилок, що ведуть до втрати грошей.

 Скорпіон

Психологічно і енергетично складний період. Можливо різке загострення захворювань, особливо вразлива ендокринна та лімфатична системи, можлива неврастенія і фізична слабкість без видимих причин. Енергія швидко виснажується, тому активну діяльність треба частіше чергувати з пасивним відпочинком, бажано на самоті. Корисні духовні практики, психотренінг.

 Стрілець

Настає сприятливий час для тих, хто хотів завоювати симпатії публіки і бути в центрі уваги. Особливо ці можливості рекомендується використовувати тим, чия діяльність пов'язана зі сценою, викладанням чи іншої публічної діяльністю. Затьмарити настрій може погане самопочуття. Бережіть імунітет і не відкладайте лікування, щоб не довести до лікарні. Не виключені вимушені обставини і відчуття несвободи, які на деякий час можуть завадити втіленню задумів.

 Козеріг

Не найкращий час для досягнення матеріальних успіхів. Слід потурбуватися про збереження досягнутого. Не варто міняти роботу, звертатися до начальства з проханнями, особливо в першій половині тижня. У бізнесі можуть бути проблеми з-за нестачі енергії або потрібної інформації. Вигідніше буде робота за наймом, де ви не займаєте керівну посаду. На початку тижня є ризик поломки техніки, раптові перешкоди справах.

 Водолій

Період росту енергійності, активності, хоча іноді від занадто великої енергійності можуть бути і проблеми, від різкого падіння працездатності до гострих захворювань. Початок тижня несе ймовірність травм або головних болів, необхідно економно витрачати сили. Перша половина тижня сприятлива для оздоровлення нетрадиційними методами.

 Риби

Багато представників цього знака в цей час відчують прилив активності. Тільки намагайтеся уникати іронічного і грубого поведінки — є ризик зіпсувати стосунки з оточуючими. Особливо це стосується спілкування зі старшими і вищестоящими. Робота за наймом в цей період обіцяє бути вигідною, тому можна впевнено сказати, що працьовитість принесе свої плоди. Для ремонту, будівництва, облаштування будинку і покупок, пов'язаних з ним, цей тиждень є сприятливою.


Повернутися
02.09.2017
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...