Гороскоп

ОВЕН (21.03-20.04). Сприятливий період для встановлення дружніх контактів і зав'язування корисних знайомств. Однак небажано приймати важливі рішення, утримуйтеся від кар'єрних змін. Хоч вимоги начальства явно завищені, на роботі даремно не надривайтесь. 

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Будьте уважні у спілкуванні з колегами та партнерами, не підписуйте й не надсилайте документи, уважно їх не перечитавши. Ухвалюючи остаточне рішення з важливих питань, все добре обміркуйте. Вихідні краще провести на природі.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). У вас з'явиться шанс реалізувати свій давній задум, до якого ніяк не доходили руки або за який ви не наважувались братися. Справам може заважати ваша емоційна вразливість. Вихідні — для спокійного, розслабленого відпочинку.

РАК (22.06-23.07). Вдалий період. На роботі, у кар'єрі, в ділових відносинах, можливі перспективні пропозиції та вигідні домовленості. Є шанс багато чого досягти. Однак уникайте непотрібних і неприємних контактів. І не забувайте про літній відпочинок.

ЛЕВ (24.07-23.08). Буде можливість зміцнити свій авторитет, може з'явитися шанс зайняти більш високе становище. Однак, перш ніж вирішувати якусь важливу для вас проблему, розгляньте її більш уважно. Час від часу відпочивайте у спокійному місці, в родинному колі.

ДІВА (24.08-23.09). Займіться своєю кар'єрою. Сприятливий момент для зміцнення власних позицій. Настав час визначитися, які з ваших ділових контактів перспективні, а які - ні. Будьте наполегливіші, не відступайте перед перешкодами і не ображайтесь на друзів. 

ВАГИ (24.09-23.10). На роботі ваші справи будуть просуватися досить успішно. Можете розраховувати на перспективні пропозиції. Зайва емоційність заважатиме об'єктивно сприймати обстановку та приймати важливе рішення, тож тримайте себе в руках. 

СКОРПІОН (24.10-22.11). Справи можуть піти не зовсім так, як ви очікували. Не панікуйте, це може виявитись навіть краще. Будьте впевнені у своїх діях і тримайте в резерві по кілька варіантів.. Не шкодуйте часу на сон і відпочинок. Повеселіться з друзями у вихідні.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Цього тижня, незважаючи на розпал літа, вам доведеться неабияк потрудитися. Поїздки можуть пройти не занадто гладко, але, в остаточному підсумку, ви доб'єтеся бажаних результатів. Чудовий настрій подарують друзі та близькі за духом знайомі.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Не надто простий тиждень. Деякі зі своїх планів доведеться переглянути. Зберіться з духом та силами, порадьтеся - і вам вдасться реалізувати свої грандіозні задуми. У вихідні бажано обійтися без алкоголю і гучних компаній

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). З роботою все під контролем, а от в родині можливі розбіжності, непорозуміння, суперечки. Постарайтеся проявити максимум терпіння у спілкуванні з близькими людьми. Вирішуючи власні проблеми, не забувайте про інтереси інших.

РИБИ (20.02-20.03). Відчуєте неабиякий приплив сил і енергії. Багато чого буде виходити без великих зусиль, ніби саме собою. Постарайтеся максимально використовувати цей золотий для вас час на роботі, в кар'єрі, вдома.


Повернутися
15.07.2017
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...