Гороскоп

Овен. 

Ви майже все обдумали, і початок тижня — хороший час, щоб прийняти остаточне рішення. Вам знадобиться дипломатичність і врівноваженість. Пам’ятайте, поспішність у цьому випадку може нашкодити. Постарайтеся не потрапити на вудку заздрісників. Уважно стежте за своїми словами. Не забувайте про дім і сім’ю, бажано більше часу присвятити наведенню порядку, позбудьтеся непотрібного мотлоху і старих речей. У суботу, вирішуючи питання з придбаннями, порадьтеся з близькими людьми. У неділю не відмовляйтеся від запрошення на пікнік, ви прекрасно проведете час.

Тілець. 

Тиждень сприятливий для самозабутньої праці. Вам буде просто необхідно мобілізувати свої сили для рішучого прориву, інакше успіху не домогтися. Але не варто забувати і про відпочинок. Постарайтеся гуляти перед сном, у вихідні влаштуйте невелике, але ефектне свято для своїх друзів, вони будуть в захваті.

Близнюки. 

На цьому тижні не можна сидіти, склавши руки, вас чекають цікаві проекти і творча робота. Не йдіть на жертви, захищайте свої інтереси, це підвищить ваш авторитет. У п’ятницю будьте готові до прийому гостей. Правдивість і щирість ​​недільного дня можуть творити чудеса, проявіть максимум уваги до близьких людей, цей день сприятливий для довірчого спілкування. У вихідні відпочиньте на природі.

Рак. 

Не виключено, що на цьому тижні ваша активність буде дещо обмежена об’єктивними причинами. Не пливіть проти течії, залишайтеся тимчасово на других ролях. Саме ця тактика приведе вас до найкращого результату. У четвер вас порадує кохана людина. У суботу будьте обережні, перевіряйте інформацію. Неділя може виявитися вдалим днем ​​для планування важливих справ і налагодження контактів.

Лев.

Настав час для нарощування активності, не лінуйтеся, не бійтеся змін. По можливості, будьте уважними та обережними, оскільки удача не терпить помилок. Нині вам надасться можливість налагодити ділові зв’язки. Ближче до вихідних задумайтеся про майбутню відпустку. Цікаве, захоплююче подорож або круїз подарували б вам незабутні враження.

Діва. 

Можуть ускладнитися стосунки на роботі. Можливо, вам доведеться шукати компроміс між сімейними і професійними обов’язками. У колективі вам знадобляться такі якості як тактовність, а також вміння співчувати. У середу обстановка на роботі стане більш творчою та конструктивною. Перед вами можуть відкритися цікаві перспективи і нові горизонти. У п’ятницю бажано не вплутуватися в сумнівні і авантюрні історії, вас може чекати лише розчарування.

Терези. 

Придивіться уважніше до діловим партнерам і колегам: чи не занадто високу оцінку ви даєте їх дій? Незважаючи на можливі труднощі, вам слід рухатися вперед, намацувати і обходити приховані перешкоди. У четвер не варто метушитися і затівати справ, що вимагають клопоту. Будьте терпиміше до помилок і недоліків оточуючих, особливо близьких людей, шукайте компроміси, хоча часом це буде нелегко.

Скорпіон. 

Наберіться терпіння, потрібно по-філософськи віднестися до розмотування клубка можливих проблем. Подолавши труднощі, ви підніметеся на вершину кар’єри і творчості. Удача, немов золота рибка, пливе до вас в руки. Зірки обіцяють успіх і прибуток. Саме час активно змінювати себе, шукати нові, неординарні шляхи. У понеділок, надавши послугу начальству, ви тим самим допоможете йому вирішити складну ситуацію, і вам неодмінно віддячать. Вихідні дозволять вам нарешті відпочити в прекрасному настрої і комфортній обстановці.

Стрілець.

 Постарайтеся взяти себе в руки і поставити чіткі цілі. На цьому тижні вас може очікувати велика кількість зустрічей і переговорів. Менше займайтеся рутинною роботою і більше уваги приділяйте перспективним проектам. Середа порадує прибутком і хорошими новинами. У четвер можете розраховувати на підтримку друзів, а в суботу вирушайте на дачу з сім’єю.

Козеріг. 

На цьому тижні добре б відмовитися від гострих відчуттів: тяга до ризику пройде, а ось наслідки бездумних вчинків можуть зіпсувати життя. Зірки рекомендують вам керуватися здоровим глуздом. Настає час продемонструвати давно приховувані таланти: можливо, навколишні переглянуть своє ставлення до вас. У п’ятницю непередбачені обставини можуть переплутати ваші далекосяжні плани. В суботу не варто бурхливо реагувати на незначні, але об’єктивні зауваження з боку близьких людей. 

Водолій.

 Тиждень може принести позитивні тенденції у багатьох справах. Хоча в понеділок, можливо, вам доведеться витримати нападки недоброзичливців. У вівторок вірогідна поява покровителя або впливової особи, яка буде до вас прихильною, тоді почнеться новий виток у вашій кар’єрі. У середу можна очікувати поліпшення матеріального становища. П’ятниця ознаменується вдалими діловими переговорами і нескінченними справами. У суботу постарайтеся вибратися куди-небудь в ліс, в сад, на шашлики.

Риби.

 Ви в ці дні сповнені сил і енергії і готові владнати відразу тисячу проблем. В особистому житті ви чарівні і невідпорні. Тільки не варто занадто втомлюватися на роботі. Пора взяти відпустку і гарненько відпочити. Вдалими будуть поїздки за кордон або хоча б за місто. Вам необхідні спокій і самота в вихідні. Захистіть себе від непотрібних зустрічей і зайвого спілкування.


Повернутися
07.07.2017
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...