Гороскоп

ОВНИ сяють харизмою, життєві судини переповнені потужною енергією, яку слід спрямувати в раціональне русло. Активізуйте практичну жилку, поставте вигоду на чільне місце — і вперед, на трудовий фронт! Ні каплі сил, часу на нерентабельні справи, прийшла пора “конвертувати” свої колосальні енергоресурси в матеріальні здобутки.


ТЕЛЬЦІ, девіз тижня: “хай живе оновлення!” Ви відкриті зовнішньому світу, налаштовані на зміни, відчуваючи сильний внутрішній поштовх до самоствердження — і стримувати його не можна! Поклопочіться про стильний гардероб, модну зачіску — це візитна картка. Поганим звичкам — ні! Для підзарядки сил частіше усамітнюйтеся, підтримуйте зв’язок з Всевишнім молитовними медитаціями, тоді не заблукаєте в життєвих нетрях, а чітко йтимете визначеним шляхом.


БЛИЗНЯТА променіють чарівністю, однак нині не до романтичних блефувань, події тижня мають кармічний підтекст, смиренно віддайте себе в руки долі, яка змусить пережити по-новому давні ситуації (що були забраковані), переосмисливши ставлення до багатьох речей, людей.


РАКИ, скіпетр громадського лідера у ваших руках, мудро верховодьте, об’єднавшись з людьми близькими по духу та інтересам. Ви — серце колективу, ця місія вимагає відповідальності за долі людей, і не лише на роботі, але й в родині.


ЛЕВИ на порозі професійних реорганізацій із зміною виду діяльності, керівництва, службового статусу. Це ревізія долі на правильність обраної професії (різко торкнеться тих, хто збився з правильного шляху), де можна реалізувати творче покликання.


ДІВИ, джерелом невичерпної енергії є довірливі стосунки, ваше завдання не розчинятися в партнері, потрапивши в залежність, а бути незалежною самодостатньою особистістю, яка чітко крокує власним шляхом, спираючись на супутника. Якщо ви дві половинки одного цілого і відчуваєте одне биття серця на двох — значить все чудово, ваш союз непорушний і ніякі матеріальні обмеження його не підточать.


ТЕРЕЗИ, ви підходите до фінішу побудови партнерських союзів в ділах та шлюбі на майбутній рік. Часу обмаль, визначайтеся, з ким далі разом співпрацювати, а з ким розлучитися. Підключайте свій прагматизм плюс творчий ентузіазм партнерів і разом співпрацюйте, втілюючи обопільні задуми.


СКОРПІОНИ, на службі гаряча пора, коло зобов’язань росте, як на дріжджах, однак вас, фахівця широкого профілю, полум’яного трудягу ніякою роботою не залякати! Радо працюйте, і сили прибуватимуть, як у казці, а гаманець товстішатиме.


СТРІЛЬЦІ, якщо ви на романтичній хвилі — це прекрасно, однак роль самозакоханого нарциса згубна. Виколисуйте в серці любов, діліться тим чуттєвим багатством з оточенням (не потребуючи миттєвої віддачі), і чим більше ощасливите людей, тим краще, а їхня подяка — то не ваш клопіт. Шлюбні узи вже не будуть зашморгом на шиї, обранець перетвориться на чарівне створіння, з яким будете блаженствувати й не знати горя. В кар’єрі теж крига скресне після 3-х місяців застою, тож в робочому колективі запанує мир та злагода.


КОЗОРОГИ, під сімейним дахом розжарена атмосфера, постарайтеся згармонізувати стосунки з рідними, адекватно реагуйте на їхні “вибрики”, які несуть насправді прогресивний імпульс. Дбайте за родинне благополуччя, моліться, і Всевишній вам дасть все, що треба! Головне — уміло балансувати між сім’єю та роботою, адже кар’єра — це тяжкий хрест (до жовтня), де все дається з тяжкими муками, хоча працелюбним та відповідальним, майстрам своєї справи боятися нічого. Осилите!


ВОДОЛІЇ, слухайте всіх, а потім, зробивши висновки, робіть так, як підказує серце! Розбіжності в поглядах на тлі ідейних переконань неминучі, і з цим слід змиритися. Якщо нездатні схилити партнерів до власної точки зору, не марнуйте сил (це кармічне гальмо з 7 лютого до 25 червня), а постарайтеся зрозуміти, поставити себе на чуже місце. Зрештою кожен судить по мірі своєї вихованості, духовної зрілості, розумового розвитку, інформаційної обізнаності.


РИБИ, у вас між “дай” і “на” точиться запекла боротьба, прагматизм і заощадливість схрестили багнети з великодушною щедрістю, і ніхто не хоче поступитися... Погоджуйтеся на “нічию”, мудро балансуйте, аби задовольнити власні потреби й нікого не образити. Адже більше, ніж заслужили, вам доля не дозволить взяти як в сердечній, так і в матеріальній сфері

Любов ШЕХМАТОВА, астролог 


Повернутися
01.05.2017
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...