Гороскоп

Овен. Настав час виправляти накопичені за минулі дні помилки, та й взагалі – це далеко не спокійний тиждень. Постарайтеся не приймати поспішних рішень, адже будь-яка помилка може надовго поселити в вашій душі почуття провини. Середа – вдалий день для визначення подальшого плану дій, стратегії і тактики. Вчіться слухати і чути, постарайтеся виконувати прохання оточуючих, якщо вони реалістичні, і тоді необхідна допомога від оточуючих прийде і до вас вчасно.

 Тілець. На цьому тижні фортуна посміхається і підтримує вас у багатьох справах. Втілюйте в життя давні проекти, вони можуть принести вам удачу. У вівторок бажано не звалювати на свої плечі дуже багато роботи, є ризик не впоратися. Постарайтеся стежити за своєю мовою, ваші слова можуть бути використані проти вас у найближчому майбутньому. Не приховуйте своєї радості або засмучення від близьких, і вони з розумінням поставляться до ваших проблем. Їхня підтримка підбадьорить вас і додасть сил.

Близнюки. На цьому тижні вам доведеться вийти за рамки звичного оточення, щоб  краще розуміти ситуацію, що склалася. Тільки так можна побачити привабливі далекі перспективи. Більше уваги приділяйте своїм мріям, тоді вони почнуть здійснюватися. В середині тижня вам можуть запропонувати вигідний проект, погоджуйтеся, але не доводьте себе до перевтоми. У вихідні варто трохи розслабитися і вибрати пасивний відпочинок.

Рак. Ракам на цьому тижні доведеться попітніти – чим би ви не займалися, ця діяльність вимагає величезної напруги і самовіддачі. У вівторок і середу намагайтеся робити кар’єру не на шкоду особистому життю, проблеми на роботі тимчасові, а відносини з близькими будуть вразливою сферою. У четвер не варто відмовлятися від походу в гості: отримавши запрошення і прийнявши його, ви проведете час не тільки весело, але й з користю. А ось на неділю не варто планувати багатолюдну і гучну вечірку.

Лев. Гарний час для завершення всіх розпочатих справ і поступового початку підведення підсумків. Будьте впевнені в своїх силах і можливостях, це принесе вам удачу в справах. Постарайтеся продумувати все до дрібниць, вони зараз особливо важливі. Краще піти на компроміс із начальством, ніж сперечатися і псувати відносини. Ваша сім’я підтримає і схвалить вас.

Діва. Постарайтеся приборкати свою гординю і не відмовляйтеся від запропонованої допомоги, так як шанси впоратися з поставленими завданнями поодинці дорівнюють нулю. У понеділок головні новини можуть очікувати вас вдома. У вівторок постарайтеся звільнити для себе більше часу і звести спілкування з колегами, друзями, і особливо – з ріднею, до розумного мінімуму. В середині тижня не виключені конфлікти з діловими партнерами через обман, який випадково розкриється. Поставтеся серйозно до проблем близьких людей.

Терези. Щоб не втратити взятого темпу, постарайтеся критично аналізувати пропозиції, що надходять, і інформацію. В іншому випадку справи, що так добре йшли торованим шляхом, можуть раптом зупинитися через непродумані дії. Ви будете схильні до безглуздих образ на оточуючих, причому буквально на порожньому місці. На початку тижня буде важливо проявити лідерські якості. У середу постарайтеся бути більш пильними і не приймайте відповідальних рішень. Доведеться витратити чимало сил на приборкання свого роздратування і запальності.

Скорпіон. Головне завдання і мета на цьому тижні – знайти взаєморозуміння з оточуючими людьми. І ви отримаєте чимало цікавих і вигідних пропозицій. Тиждень буде багатий на події, дозволить запастися пристойною сумою грошей і цікавими враженнями, а також посприяє здійсненню найсміливіших планів. Нові справи краще починати в середу, тоді вас буде супроводжувати удача. Найкращим відпочинком у вихідні буде подорож удвох із коханою людиною.

Стрілець. На цьому тижні вам буде корисно підвести певний підсумок і згадати про те, що і хто для вас є значущим. Суворість і принциповість – це зовсім не ті якості, які повинні вами використовуватися в обставинах, що склалися. Вчіться не тільки слухати, а й чути, не піддавайтеся миттєвому імпульсивному пориву, інакше шкодуватимете про допущені промахи. Товариськість дозволить вам розширити ділові контакти і налагодити нові й корисні дружні зв’язки. Мудрість, гнучкість і далекоглядність допоможуть досягти успіху. Не пропустіть перспективної пропозиції наприкінці тижня.

Козеріг. Вам знадобляться такі якості як уважність і мудрість. Не нехтуйте дрібницями, рішення здавалося б незначних питань може дати несподіваний позитивний результат. Бажано перестати розчинятися в потоках сумнівів і емоцій і за що-небудь взятися всерйоз. Вівторок – найбільш вдалий день для реалізації ваших грандіозних планів. Починаючи з середи перш ніж діяти варто добре все продумати, безсистемні кроки успіху не принесуть.

Водолій. Творча робота позитивно впливатиме на ваш настрій. Постарайтеся подолати гостре бажання вплутатися в авантюру, якщо таке виникне – нічим хорошим для вас не закінчиться. Прислухайтеся до порад близьких людей, вони допоможуть вам вирішити навіть найскладніші і тупикові, на перший погляд, питання. Плануйте важливі розмови і початок нової справи на середу, не втрачайте свій шанс, використовуйте сприятливий час.

Риби. На цьому тижні будьте особливо уважні до нової інформації і стежте за своїми висловлюваннями. Понеділок – вдалий день для обмірковування новаторських ідей, хоча для цього знадобиться усамітнення, а з ним можуть виникнути проблеми. У середу вас можуть відвідати незвані гості, постарайтеся проявити щедрість і привітність. У п’ятницю не варто приймати поспішних рішень, небажано різко щось змінювати у своєму житті. У суботу в усьому уникайте спірних моментів, шукайте компроміс.

ignio

 


Повернутися
11.04.2017
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...