Весна іде – гроші несе, або Перевірені способи весняного заробітку

Незважаючи на те, що весняний період прийнято вважати таким собі підготовчим етапом до початку літнього сезону ділової активності, в цю пору теж можна непогано заробити на різних сезонних ідеях, які актуальні тільки у цю пору року. Думаємо, ця стаття із сайту homebiznes.in.ua

 буде особливо корисна тим, хто шукає можливості для додаткового заробітку, студентам, школярам, пенсіонерам – всім, хто має достатньо вільного часу, щоб паралельно з основною роботою, навчанням, чи іншими заняттями, реалізувати одну або декілька із запропонованих бізнес-ідей. Отже, пропонуємо вашій увазі кілька найпоширеніших і перевірених ідей, як можна заробити у весняний період.

 Організація пікніків на природі

Після тривалої та холодної зими, багатьом людям просто не терпиться вирватися на природу, посмажити шашликів, насолодитися першою зеленою травою, вдосталь надихатися свіжим повітрям. Вам теж знайоме це відчуття? Тоді вам повинно бути зрозуміло, що організація таких виїздів на природу з наданням усіх необхідних аксесуарів – це відмінний спосіб заробити.

 Для реалізації цієї ідеї вам буде потрібно придбати: Переносні мангали та барбекю; Розкладні меблі – столики, стільці, лежаки; Одноразові набори для пікніка, тощо. Можна пропонувати клієнтам буквально все, починаючи від надання транспорту для виїзду на природу (а також, зрозуміло, назад), до доставки маринованого м’яса для шашлику і «міцних» напоїв. Особливо актуальною буде ця ідея для пропозиції організації корпоративного відпочинку. Паралельно можна організувати також доставку готового шашлику, свіжої зелені, тощо.

Продаж рибальського приладдя

З настанням весни розпочинається новий рибальський сезон. Якщо любителів зимової риболовлі не так вже й багато, то посидіти з вудкою навесні і влітку на березі річки або озера відмовиться рідкісний з чоловіків. Як правило, рибальські снасті завзяті рибалки починають готувати ще навесні. Саме зараз і потрібно продавати вудки, волосінь, котушки, гачки, та інші аксесуари. Зараз також будуть користуватися підвищеним попитом хробаки для риболовлі. Любителі риболовлі знають, що зголодніла після зими риба, особливо добре клює саме навесні. Для продажу можна відкрити невеликий магазинчик, як варіант можна організувати інтернет-магазин з доставкою покупок додому.

Торгівля городніми аксесуарами

Практично те ж саме можна сказати про торгівлю садовим і городнім приладдям: Лопатами, вилами, граблями; Горщиками та ящиками для розсади; Плівкою для парників; Добривами й засобами підгодівлі для рослин; Насінням для посадки, тощо.

 Будівництво для дач

З приходом весни починаються різноманітні будівельно-ремонтні роботи на дачах. Як правило, десь потрібно підправити ґанок, залатати дах, поставити новий паркан, зробити доріжку з тротуарної плитки, декоративну огорожу, та й багато чого іншого. Ті читачі, у яких є своя дача, знають, що з приходом весни, в дачу доводиться вкласти чимало коштів. Крім цього, непогані гроші можна заробити на будівництві літніх душових кабінок, літніх туалетних кабінок, сарайчиків – як переносних, розбірних, так і стаціонарних, собачих будок, шпаківень, тощо. Умілі руки завжди знайдуть собі добре оплачувану роботу. А навчитися цьому зовсім недовго та неважко. Втім, вміння правильно тримати молоток і користуватися ножівкою, «в крові» майже у кожного чоловіка.

Продаж розсади та свіжої зелені

 Насіння для розсади для багатьох овочевих культур: капусти, огірків, помідорів, перцю, тощо, потрібно починати садити якраз в цей час – в середині або другій половині квітня. Все, що потрібно, це бажання, земля, ємності для посадки, ну і саме насіння. Прибутковість від продажу розсади може досягати навіть і 100%. Потрібно зазначити, що свіжа зелень користується попитом круглий рік, але з настанням весни, загостренням авітамінозу та багатьох інших «сезонних» хвороб, рівень продаж зелені суттєво підвищується. Прибутковість від продажу розсади може досягати навіть і 100%. Прибутковість від продажу розсади може досягати навіть і 100%.

Осушення підвалів

Щовесни хроніки новин рясніють повідомленнями про вихід річок з берегів і підтоплення населених пунктів. Але це лише вершина айсберга, на практиці знайти підтоплені підвали і навіть будинки можна практично в кожному містечку та селищі, які розміщені навіть і на віддалі від річок. Саме навесні, після того як сніг розтопиться і як вода відійде, у власників підтоплених будинків та підвалів постає питання про їх осушення. Хто не стикався такою проблемою, слід зазначити, що висушити підвал справа дуже клопітка, а все тому, що при недостатньо швидкому та ефективному осушенні, заводиться цвіль і грибок. Найбільш ефективний спосіб швидко вирішити проблему це використовувати промислові сушарки, плюс обробка стін спеціальними хімічними сполуками (щоб виключити можливість росту цвілі та грибків). Цим варто зайнятись тому, що тут відносно невисока вартість початку бізнесу. За великим рахунком для проведення робіт буде достатньо 2-3 промислових осушувачів, декілька тепловентиляторів і звичайно ж професійна хімія для захисту від грибка.

Прибирання вулиць

Всі ми знаємо, скільки сміття «з’являється» з-під снігу з настанням теплої погоди. Звичайно, його прибиранням займаються комунальні та міські служби. Але, всі ми також добре знаємо, що найчастіше це прибирання проводиться тільки на папері. Персонал таких служб, «сидить» на окладі, при відсутності належного контролю з боку начальства, аж ніяк не поспішає очищати місто від завалів накопиченого за зиму сміття на вулицях. Ваше завдання – переконати адміністрацію свого населеного пункту скористатися саме вашими послугами. За прибирання все одно доведеться платити: або вам, або міським службам. Різниця тільки в тому, що ви зробите це прибирання набагато якісніше – саме це потрібно «донести» до відповідальних осіб.

Робота на земельних ділянках

 Продовжуючи «дачну» тему, слід згадати також про необхідність проведення земельних робіт на ділянках: скопати грядки, посадити картоплю, прибрати сміття з ділянки, та і багато чого іншого. І тут також на допомогу приходите саме ви. Для оранки великих площ, наприклад, в сільській місцевості, часто наймають власника мотоблока, або беруть техніку в оренду. На цьому також можна пристойно заробити. Наприклад, власник мотоблоку, за весну може повністю окупити і сам мотоблок і ще отримати непоганий прибуток. Власник мотоблоку, за весну може повністю окупити придбання мотоблоку. Власник мотоблоку, за весну може повністю окупити придбання мотоблоку.

 Послуги шиномонтажу

Робота шиномонтажу саме по собі прибуткове заняття. А з настанням весни, коли автовласники змушені «перевзувати» свою техніку на літню гуму, послуги сервісу шиномонтажної майстерні особливо затребувані. Встановлення систем поливу Автоматизовані системи поливу та крапельного зрошення – це справжній порятунок для дачників які прагнуть заощадити. З підвищенням тарифів на воду, якщо поблизу від ділянки немає відкритого водоймища, ця ідея буде дуже актуальна. Все, що потрібно для її реалізації, то це домовитися про постачання поливальних систем, придбати необхідний інструмент, і найняти двох-трьох майстрів для роботи, або навчитися робити все самому.

Репетиторство та написання курсових, контрольних робіт, рефератів та дипломів

Через якихось декілька місяців почнуться шкільні іспити. Пора здачі курсових робіт та підготовки рефератів для студентів багатьох вузів вже почалася. Як завжди, в цей час спостерігається «бум» на послуги з написання навчальних робіт. Якщо ви володієте хорошими знаннями з якого-небудь предмету, або працюєте викладачем – вам «всі карти в руки». У приклад ми можемо привести кількох знайомих копірайтерів, які заробляють на весняній підготовці до сесій цілком пристойні гроші лише за два місяці. Звичайно, для цього потрібно мати багато вільного часу. Сподіваємося, що для багатьох читачів ця стаття виявиться корисною, і допоможе заробити весною. Бажаємо успіхів!


Повернутися
12.02.2017
Категорія: Життя
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...