ГОРОСКОП

Овен

Вас чекає непростий тиждень, який не найсприятливішим чином може позначитися на ваших відносинах з людьми, в тому числі і любовних. Проти цього є тільки один засіб: позбутися від надмірної імпульсивності і не приймати поспішних рішень. Щоб впоратися з собою та накопиченими емоціями, присвятіть час творчості і роботі. Тим більше що, судячи з фінансового прогнозу, це позитивно позначиться і на вашому достатку.

 Телець

Прислухайтеся до себе: зараз ви точно буде знати і розуміти, як правильно вчинити. Проявіть винахідливість: це може стати в нагоді вам в роботі. Зверніть увагу на своє здоров'я: самопочуття може бути хорошим, але і профілактика краще, ніж лікування. Гороскоп пророкує вам непогані фінансові можливості. Не пропустіть їх.

 Близнюки

Найважливіше зараз - не будувати ілюзій про ідеальних людей і відносинах. Тому придивіться до недоліків своєї коханої людини, якщо він у вас є, і вирішите, чому дратують вони вас. Будьте також дуже уважні при підпису паперів і вирішенні питань, пов'язаних з юриспруденцією.

 Рак

Не довіряйте всьому, що дізнаєтеся: дуже багато з цього виявиться помилковим. Зате тиждень обіцяє бути дуже сприятливим для взаємин. Налагодиться ваший любовний зв'язок, а самотні на сьогоднішній день представники Знака Рак можуть закохатися. Корисні контакти і знайомства зараз можуть привести вас до фінансової вигоди.

 Лев

У народжених під Знаком Лев очікується потужний приплив енергії. Її дуже корисно буде витратити на фізичні вправи і активний відпочинок, наприклад, на велосипедну прогулянку. Ви помітите, як розбушувалися і скупчилися емоції у вас відійдуть на другий план, і ви станете більш обачними.

 Діва

Гороскоп прогнозує вам насичений робочий тиждень. Але від навантажень треба правильно позбавлятися. Зараз для вас найбільш підходящим варіантом буде максимально легкий відпочинок. Це допоможе вам відновити сили. А вміючи правильно відволікатися від справ, ви будете перебувати в гармонії з собою, що допоможе уникнути конфліктів.

 Ваги

Гороскоп радить всім представникам Знака Ваги побоюватися бурхливих пристрастей і дуже високої активності. Це дуже легко і швидко порушить ваш внутрішній стан, що навіть може привести до застуди. Якщо ви все-таки відчуєте, що ваша душевна рівновага похитнулася, то поговоріть з близькими людьми. Вас обов'язково підтримають. Також для заспокоєння себе спробуйте корисні медитації.

 Скорпіон

Народженим під Знаком Скорпіона також доведеться тримати себе в руках і не дуже сильно вдаватися в крайнощі. Тоді вас чекає досить вдалий час і непоганий період в плані кар'єрного росту. До речі, ті з вас, хто хоче зустріти любов, можуть готуватися: дуже висока ймовірність приємного знайомства з цікавою людиною протилежної статі.

 Стрілець

Розпочався тиждень, який дуже сприятливий для прояву свого робочого потенціалу. Не бійтеся бути творчими і допомагати своїм колегам, якщо вас просять. Але, звичайно ж, тільки за своїми знаннями і можливостями. Відносини на цьому тижні не будуть для вас на першому місці, більше часу ви приділите самореалізації.

 Козеріг

Гороскоп обіцяє непогану фінансову ситуацію, що допоможе вам упорядкувати ваш будинок. Оскільки напруги і проблем для більшості Козерогів не передбачається, приділіть трохи більше часу собі і близьким. Можете разом з сім'єю сходити в кафе або виїхати за місто. Подбайте також про своє здоров'я.

 Водолій

Цілком імовірні зміни, і чим сильніше ви до них прагнете, тим з більшою ймовірністю вони здійсняться. Цей тиждень сприятливий для зміни роботи і місця проживання. Але якщо вас все влаштовує, це не означає, що станеться щось погане. Навпаки: насолоджуйтеся тим, що маєте, особливо посилюйте зв'язку з людьми і відносини.

 Риби

Неоднозначний тиждень, в якому ви зіткнетеся і з труднощами, і з приємною підтримкою близьких. Постарайтеся не втрачати самовладання і вірити в себе. Як тільки ви опустите руки, все піде шкереберть, при цьому на тривалий період. Будьте сильніше і доведіть собі, що можете досягти успіху.


Повернутися
26.08.2016
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...