ГОРОСКОП

Овен 21 березня – 20 квітня
У першій половині тижня на вас чекають поїздки та зустрічі. Час, проведений поза офісу, виявиться вельми корисним. Ви візьміть гарну угоду, розкриєте в собі нові здібності і зможете трохи відпочити. Така зміна обстановки піде на користь відносинам з коханою людиною, який за час вашої відсутності встигне заскучати і приготувати для вас сюрприз.

Телець (21 квітня – 20 травня
Будні пройдуть на диво тихо і спокійно. В особистому житті не передбачається ніяких несподіванок – все буде йти своєю чергою. Зате в кар’єрі справи йдуть інакше. Начальство зробить вам відразу кілька цікавих пропозицій. Але не поспішайте погоджуватися на все відразу.

Близнюки 21 травня – 21 червня
На цьому тижні вам доведеться зіткнутися зі змінами в особистому житті. Відсіються «непотрібні» люди або ті, до кого ви втратили інтерес. В роботі з’явиться можливість стабілізувати матеріальне становище. Фінансова незалежність зараз для вас настільки важлива, що ви докладете всіх зусиль для здійснення завдань, покладених керівництвом. Цей період вдалий і для вирішення житлових питань.

Рак 22 червня – 22 липня
Зазвичай статечні й спокійні, ви поб’єте оточуючих змінами в своїй поведінці. Зараз більшість ваших вчинків буде обумовлено миттєвим поривом. Ці зміни в настрої благотворно позначаться на особисте життя. У самотніх представників знаку з’явиться шанс зустріти цікаву людину. А ті, у кого є друга половинка, порадують улюблених частими знаками уваги.

Лев 23 липня – 23 серпня
останнім часом ви занадто багато сил приділяли кар’єрі і професійних обов’язків. Так що втома, що накопичилася за довгий період роботи, дасть про себе знати. Скористайтеся нагодою і проведіть вихідні в компанії рідних та близьких, чиї тепло і любов допоможуть знайти рівновагу.

Діва 24 серпня – 23 вересня
Все увагу начальства буде прикута до вашої персони. Але не варто боятися. Робота, яка виконана вами, буде бездоганна і приводу для невдоволення не дасть. До кінця тижня вам захочеться провести час на самоті, переглядаючи улюблений фільм або нічого не роблячи. Рідні не будуть заперечувати і зроблять все, щоб вам не заважати.

Ваги 24 вересня – 23 жовтня
У питаннях бізнесу вам не варто очікувати якихось глобальних змін. Всі старі угоди будуть приносити прибуток, однак на укладення нових зараз розраховувати не варто. Наприкінці тижня приділіть увагу своєму здоров’ю, так як зараз можливе загострення хронічних захворювань. Більше часу проводьте на свіжому повітрі і дотримуйтесь легку дієту.

Скорпіон 24 жовтня – 22 листопада
Головним вашим якістю стане пунктуальність. Незважаючи на завантажений робочий графік, ви будете встигати все і відразу. У особистому житті усе буде складатися благополучно, проте в кінці тижня деякі представники цього знака задумаються, наскільки перспективні відносини, у яких вони складаються.

Стрілець 23 листопада – 21 грудня
у будні У вас можуть виникнути неприємності, які, швидше за все, підлаштують недоброзичливці і конкуренти по роботі. Постарайтеся не розслаблятися, не довіряти малознайомим людям і не погоджуватися на гучні проекти, що обіцяють успіх. Краще спрямуйте всі сили на поточну роботу. Так ви зможете довести начальству, що гідні не тільки премії в кінці місяця, але і просування по кар’єрних сходах.

Козеріг 22 грудня – 20 січня
Будьте готові до невеликого професійного розчарування. Весь минулий тиждень ви завзяттям будували плани і, незважаючи на вихідні, старанно продумували деталі бізнесу. Однак зараз не час для самореалізації. Замість того, щоб впадати в лють або депресію, відкладіть свій проект до кращих часів, а вільний час присвятіть любовних справах. У цій сфері житті вас очікує удача.

Водолій 21 січня – 19 лютого
На цьому тижні у вас з’явиться шанс значно поліпшити своє матеріальне становище. Однак заради того, щоб досягти гарного результату, вам доведеться посилено попрацювати. В тому числі і у вихідні дні. Якщо ви на це підете – результат не змусить себе
чекати.

Риби 20 лютого – 20 березня
незабаром вам доведеться зайнятися незвичним для себе видом діяльності. Не варто лякатися. На ділі виявиться, що ви давно знайомі з цією роботою і своїми обов’язками. Чим швидше ви розберетеся, що до чого, тим більше задоволення і користі принесе вам цей проект.

Гороскоп наданий журналом Hello


Повернутися
05.06.2016
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...