НОВА ЖІНКА ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО

У «Кварталі 95» гратиме наша землячка

 «У Зеленського нова жінка», — саме такими провокаційними заголовками заряснів інтернет минулого тижня. Проте не хвилюйтеся, на сімейному фронті головного «кварталівця» усе спокійно. Але нова жінка все-таки є… Більше того — вона… наша із вами землячка! Мова йде, як ви уже здогадалися, про тернопільську жартівницю-дотепницю з "VIP Тернопіль", актрису і просто красуню Тетяну Песик. А було все так…

 Незабаром — уже 21 та 28 травня — в ефірі "1+1" з'явиться нова  телевізійна версія "Вечірнього кварталу", котру знімали на мальовничому узбережжі острова Кріт.  Про це на своїй сторінці в соцмережах сповістила студія «Квартал 95». І поділилась кількома світлинами зі зйомок. А там замість Олени Кравець — наша Тетяна Песик! 

"Після звістки про вагітність Олени Кравець було цілком очікувано, що студія «Квартал 95» стане шукати їй заміну. І заміна-таки знайшлася: на останньому концерті «Кварталу» на сцену вийшла вже не Олена, а інша актриса", — йдеться в повідомленні прес-служби.

«Як бачите, у нас нова дівчина», — звернув увагу публіки на Таню Володимир Зеленський.

Що ж, допоки Олена насолоджуватиметься материнством — Таня насолоджуватиметься грою на одній сцені з "кварталівцями".  А ми чекатимемо на перші телевізійні трансляції «Кварталу» за участі нашої землячки. Віримо, що все їй вдасться якнайкраще!


Повернутися
24.05.2016
Категорія: Культура
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...