ГОРОСКОП

Овен 21 березня – 20 квітня
На цьому тижні вам буде супроводжувати успіх у всіх видах діяльності, пов’язаних із спілкуванням з іншими людьми. Особливо заповзятливі Овни зможуть заручитися підтримкою впливових людей чи знайти покровителя в бізнесі, що посприяє просуванню по кар’єрних сходах. У вихідні не рекомендується здійснювати далеких поїздок, не виключена можливість підхопити застуду в дорозі.

Телець (21 квітня – 20 травня
В житті Тельців настав час рішучих дій. Зараз перед вами виникне багато несподіваних, дивних і часом навіть кілька ризикованих пропозицій. Але якщо ви відкинете убік свої сумніви і прийміть хоча б одне з них, вам не доведеться шкодувати. Забудьте про стереотипи і дійте більш імпульсивно – ось головний секрет успіху!

Близнюки 21 травня – 21 червня
Близнюкам слід приготуватися до кардинальних змін у діловій сфері. Причому результат цих змін буде залежати тільки від вашого вміння пристосовуватися до обставин, діяти оперативно і не відволікатися на дрібниці. В іншому випадку ви ризикуєте програти конкурентну боротьбу. Постарайтеся викластися по повній, а у вихідні відпочиньте від турбот у компанії улюблених.

Рак 22 червня – 22 липня
Раків чекає вдала в усіх відношеннях тиждень. На роботі вам вдасться уникнути пильної уваги начальства, у відносинах з одним дозволити старий конфлікт, а від коханої людини отримати довгоочікуваний подарунок. Так що можете розслабитися і насолоджуватися коротким моментом ідилії у вашій, зазвичай непередбачуваною, життя.

Лев 23 липня – 23 серпня
У першій половині тижня Левам варто звернути увагу на навколишні вас речі. Цілком можливо, що вам пора зробити перестановку меблів вдома, придбати щось із побутової техніки, розібрати купу паперів на робочому столі або замінити лампочки в машині. У разі кардинальних змін порадьтеся зі своєю другою половинкою, яка може не оцінити ваш сюрприз по достоїнству.

Діва 24 серпня – 23 вересня
Діви дуже довго дозволяли близьким втручатися в їх особисте життя та керувати нею. Пора набратися сміливості і викликати родичів на відверту розмову. Зараз у вас буде чудова можливість для цього. Не бійтеся здатися різкими або грубими, в іншому випадку ви ризикуєте взагалі не добитися ніякого ефекту.

Ваги 24 вересня – 23 жовтня
Будьте обережні при спілкуванні з представниками влади та зі старшими родичами. Адже і ті й інші можуть зіпсувати вам настрій не зовсім приємною інформацією. У питаннях бізнесу у Терезів з’явиться спокуса трохи схитрувати і добитися значних результатів не зовсім чесним шляхом. Так, можливо, це може не сподобатися комусь із вашого оточення, але переможців не судять!

Скорпіон 24 жовтня – 22 листопада
На цьому тижні у вирішенні важливих завдань Скорпіонам слід розраховувати виключно на власні сили. В іншому випадку необов’язковість ваших колег або друзів може коштувати вам упущеної можливості. У відносинах з коханим постарайтеся не піддаватися ревнощів і зайвої підозрілості. Найімовірніше, вона виявиться безпідставною.

Стрілець 23 листопада – 21 грудня
Стрільці – дуже добрий знак. На цьому тижні вас чекає одразу кілька цікавих знайомств, захопившись якими, ви можете і не зрозуміти, що виявилися залученими в інтригу. Краще дотримуйтеся прислів’я «Старий друг краще нових двох» і вільний час присвятіть спілкуванню з перевіреними друзями і приятелями.

Козеріг 22 грудня – 20 січня
Можливо, причина конфліктів і непорозумінь у вашому робочому колективі полягає в тому, що ви дуже рідко спілкуєтеся зі своїми підлеглими безпосередньо. Постарайтеся проявити більше комунікабельності, гнучкості і розуміння. Ось побачите – вирішити більшість проблем виявиться набагато простіше, ніж ви думали!

Водолій 21 січня – 19 лютого
У Водоліїв, якщо вони перестануть лінуватися і проводити вечори вдома, з’явиться шанс зав’язати корисне знайомство. У будні будьте уважні при оформленні документів, підписання важливих контрактів або роботі з фінансами – велика ймовірність потрапити на вудку шахраїв. У вихідні спробуйте відволіктися від ділової суєти і провести час в приємній компанії близьких.

Риби 20 лютого – 20 березня
Риби, не варто сидіти, склавши руки! Зараз перед вами відкрилося безліч перспектив, тому тільки від вашої активності, ділової хватки й уміння переконувати буде залежати просування всього проекту. Можливо, деякі надії не виправдаються, але не потрібно впадати у відчай! Удача чекає там, де ви менше всього на це розраховуєте.

Гороскоп наданий журналом Hello


Повернутися
01.04.2016
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...