ГОРОСКОП

ОВЕН (21.03-20.04). Нові зустрічі та знайомства будуть для вас особливо важливими. Саме зараз ви зможете зміцнити свої позиції і авторитет у колективі. Показна щедрість з метою зробити враження – даремно витрачені гроші.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). У відносинах з людьми, з якими спілкуєтесь щодня, проявіть витримку та спокій. Постарайтеся не говорити зайвого, не чіпляйтеся до чужих недоліків і не лізьте з порадами - не всі готові їх вислухати.


БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Цього тижня серйозних проблем у вас не виникне, а дрібні швидко вирішаться – часом навіть без вашої активної участі. Бажано уникати непотрібних і малоприємних зустрічей, інакше відчуєте занепад сил.

РАК (22.06-23.07). Непогано б навести лад і в документах, і на кухні, і в голові, і в особистих стосунках. Важливо зберігати емоційну рівновагу та впевненість у собі, навіть якщо виникнуть серйозні труднощі та перешкоди.


ЛЕВ (24.07-23.08). Ваші амбітні плани починають реалізовуватися. Щоправда, для цього доведеться багато працювати і проявити неабияку ділову активність. Не забувайте про свій дім, красу, порядок, тепло і комфорт у ньому.

ДІВА (24.08-23.09). Приготуйтесь до змін і швидкої реакції на нові події. На роботі й у кар’єрі вам зараз потрібні витримка й наполегливість. У вихідні проявіть розсудливість, щоб не потрапити на чужий гачок.


ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). У боротьбі за справедливість постарайтеся уникати непотрібних контактів і непорозумінь. Цікава робота може поглинути вас без залишку. Але залишіть собі хоч трохи сил на вихідні дні, щоб активно відпочити.


СКОРПІОН (24.10-22.11). Годі літати десь високо у хмарах, мріючи про нездійсненне. Ви здатні зараз домогтися чималих успіхів. Тільки не забувайте про обіцянки, які дали раніше. У вихідні деякі проблеми відпадуть самі.


СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Не виключений конфлікт з друзями, однак у вас буде шанс усе виправити. У вихідні варто переглянути свою шкалу цінностей, можливо, надмірне прагнення до кар'єрного росту шкодить вашим близьким.


КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Вам необхідно коректно вибудувати відносини з тими, хто знайомий з вами нещодавно – новими колегами, підлеглими, приятелями або коханою людиною. Не здавайтеся при перших труднощах.


ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Можете потрапити в заплутану ситуацію, будьте обачні. У випадку чого можна розраховувати на допомогу близьких людей. Вихідні мусите присвятити розгрібанню сімейно-побутових проблем.

РИБИ (20.02-20.03). Сприятливий період для переходу до нового способу заробітку, виду діяльності, змін у кар'єрі. Спочатку результат може трохи розчарувати, однак потім виявиться, що все на краще. У вихідні не варто сваритися.


Повернутися
05.02.2016
Категорія: Розваги
Колонка
Андрія Закревського
Шановні Тернополяни!

Те, що відразу нас не вбило, вбивало нас довго і повільно.  Ми вже не святкуємо Новий рік — ми святкуємо те, що вижили в старому. Рік, що минає, був ще одним роком у воюючій країні, зі всіма витікаючими звідси наслідками. Я не хочу підбивати його підсумки. Бо підбивати підсумки  — це ніби креслити жирну риску під виконаними математичними діями в стовпчик: ось тут ми додали (друзів, грошей, проблем, перспектив — потрібне підкреслити),  відняли (друзів, грошей, проблем, перспектив, ну, ви зрозуміли…), помножили на щоденні будні, поділили на нереалізовані плани і —  що отримаємо в «сухому залишку»? Якою цифрою це підсумувати і де, зрештою, знайти «задачник», аби подивитися правильну відповідь, — якщо вона узагалі існує?..

Кожен із нас на Новий рік починав нове життя, але вистачало його ненадовго, тому що жити-то треба... Новий рік — це симулякр. 1 січня —  звичайний день, такий самий, як і всі інші, якщо тільки ви не переборщили з алкоголем чи олів’є напередодні. Почати життя з «табули раси», змінити його, зробити усе те, до чого не доходили руки попередні 365 днів можна будь-коли, не чекаючи, коли впаде остання голка з ялинки, яка тоскно припадає пилом у кутку.

 Усі ми мали великі надії, багато робили для того, щоб усе, про що мріяли, збулося. Комусь це вдалося, комусь ні, проте в усіх нас є одне спільне: Новий рік дає нам надію на майбутнє. Його сила — в його семантиці. Цокаючись бокалами з шампанським, усі ми віримо, що новий (свіжий, ще в хрумкій упаковці) рік, що маячить попереду, подарує нам нове життя — правильне, успішне, з високими цілями та досягненнями. І, загадуючи під святковий передзвін бажання, стискаємо кулаки: агов, ти, те, що нас не вбило, —  начувайся, бо тепер наша черга...